Κίνημα Δημοκρατίας: «Εμείς δεν ξεχνάμε. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει»

«Εμείς δεν ξεχνάμε. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει. Δικαιοσύνη για τα θύματα και τις οικογένειές τους – αυτό απαιτούμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατίας.

«Ένα έγκλημα που συντάραξε την κοινωνία μας και που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε και εξακολουθεί να προσπαθεί να συγκαλύψει», αναφέρει σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης το Κίνημα Δημοκρατίας, τονίζοντας πως «υπάρχει κάτι που φοβάται ο κ. Μητσοτάκης; Υπάρχουν ευθύνες που θέλει να αποκρύψει;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την τραγωδία – το έγκλημα στα Τέμπη.

Ένα έγκλημα που συντάραξε την κοινωνία μας και που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε και εξακολουθεί να προσπαθεί να συγκαλύψει.

Θυμίζουμε πως λίγες μόλις ημέρες μετά, ο ίδιος έσπευσε με συνέντευξη του στον Σταυρό Θεοδωράκη να “βγάλει” πόρισμα, αποδίδοντας την φονική έκρηξη στα λάδια των μηχανών του τραίνου και αποκλείοντας κατηγορηματικά την πιθανότητα παράνομης μεταφοράς εύφλεκτων υλικών.

Ρωτάμε ευθέως: Εξακολουθεί και σήμερα να ισχυρίζεται τα ίδια;

Πλέον απαιτούμε σαφή απάντηση: Ναι ή όχι.

Και την απαιτούμε ΤΩΡΑ, διότι μόλις πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας νέα συνταρακτικά στοιχεία.

Υπάρχει κάτι που φοβάται ο κ. Μητσοτάκης; Υπάρχουν ευθύνες που θέλει να αποκρύψει;

Εμείς δεν ξεχνάμε. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει. Δικαιοσύνη για τα θύματα και τις οικογένειές τους – αυτό απαιτούμε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;