Κάτι μαγειρεύει ο Χάρης Δούκας με τη Νέα Αριστερά – Τι λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα έχουν το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης και ο  βουλευτής Α Αθηνών Νάσος Ηλιόπουλος με αντικείμενο θέματα του Δήμου Αθηναίων και της Αυτοδιοίκησης.

Η συνάντηση, εν μέσω συζητήσεων στο δημόσιο διάλογο για την ανάγκη ανασύνθεσης της κεντροαριστεράς αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν και από την Νέα Αριστερά επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια τυπική συνάντηση, από την άλλη τονίζουν ότι εξ αρχής, είναι ανοιχτοί στον διάλογο με δυνάμεις του προοδευτικού χώρου.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του ανέφερε πως «μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι στη Νέα Αριστερά που συμμερίζονται όσα εμείς θεωρούμε κορυφαία κοινωνικά ζητήματα. Είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε μαζί τους». Με τον Αλέξη Χαρίτση να απαντά: «Σε καμία περίπτωση δεν μας αφήνει αδιάφορους η συζήτηση για την ανασυγκρότηση της αριστεράς και της κεντροαριστεράς», συμπληρώνοντας πως αυτή πρέπει να γίνει με σοβαρούς προγραμματικούς όρους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυκλοφορεί (;) και βίντεο με το άγριο ξύλο μεταξύ των εκδοτών στο παρακμιακό πάρτι του Αμερικανού Πρέσβη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως έχει γίνει...

Ιστορίες με μαύρο χρήμα στον πολιτικό βόθρο του ΣΥΡΙΖΑ – Το καυτό κεφάλαιο που πέταξε έξω ο Κασσελάκης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Όπως...

Οι πιέσεις Μητροπολίτη σε πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για να μην πάει στο κόμμα του Κασσελάκη και να πάει στο ΠΑΣΟΚ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Μπήκαν...