«Θρασύδειλος…» – Το ξέσπασμα οργής του Γιώργου Κύρτσου για τον Άδωνι Γεωργιάδη μετά τις χυδαιότητες (pic)

Σε παρέμβασή του ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρει τα ακόλουθα:

Πολιτικά θρασύδειλος
ο Αδ.Γεωργιάδης.
Πρώτα έρριξε λάσπη και δηλητήριο για τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη και για πρωταγωνιστές των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας
και μετά αναδιπλώθηκε προβάλοντας διαδικτυακές απειλές για τα παιδιά του.
Τα παιδιά του δεν κινδυνεύουν.
Το χυδαίο ειναι ότι ο Γεωργιάδης δεν σεβάστηκε ούτε αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους λόγω εγκληματικών παραλείψεων της κυβέρνησης.
Αυτό είναι το ήθος της εξουσίας.


Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.