Θρίλερ με τον «δράκο των Εξαρχείων»

Θρίλερ με τον «δράκο των Εξαρχείων»

Σε θρίλερ με τον «δράκο των Εξαρχείων». Όπως αποκαλύπτει το newsIT.gr, ένας άγνωστος άνδρας, μέσα σε δύο μέρες πραγματοποίησε τρεις επιθέσεις ανάμεσα σε αυτές και σε ένα 13χρονο κοριτσάκι.

Αποτέλεσμα αυτού του μπαράζ επιθέσεων επιθέσεων στα Εξάρχεια είναι να έχει σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για να τον εντοπισμό και τη σύλληψη του πριν πραγματοποιήσει το επόμενο χτύπημά του.

Οι τρεις επιθέσεις

Η πρώτη περίπτωση σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στις 14:30 της 18ης Νοεμβρίου. Θύμα του σεξουαλικού αρπακτικού ένα 13χρονο παιδί.

Το κοριτσάκι είπε ότι καθώς ανέβαινε τις εξωτερικές σκάλες γυμναστηρίου στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, ο μυστηριώδης άντρας την άρπαξε από την περιοχή της μέσης και προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της. Το παιδί φωνάζοντας απέτρεψε το δράστη και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Στις 07:15 της 20ης Νοεμβρίου μια 29χρονη, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Αφού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ανοσιούργημα του ο βιαστής, στις 07:25 της 20ης Νοεμβρίου, δηλαδή 10 λεπτά αργότερα από την επίθεση στην Εμμανουήλ Μπενάκη, έστησε καρτέρι στην Ζωοδόχου Πηγής σε μία 27χρονη, χίμηξε πάνω της και της έκλεισε το στόμα σε μια προσπάθεια να την βιάσει.

Όμως το θύμα προέβαλε σθεναρή αντίσταση και απελευθερώθηκε από τα νύχια του, με αποτέλεσμα ο δράκος των Εξαρχείων να φύγει τρέχοντας.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας των Εξαρχείων έδειξαν σε όλες τις παθούσες φωτογραφίες δραστών – σεσημασμένο για παρόμοια αδικήματα – σε μια προσπάθεια να καταφέρουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράκου το Εξαρχείων και να του περάσουν χειροπέδες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ