Θλιβερή φιγούρα ο Φάμελλος στη ΔΕΘ – Δεν του μιλούσε άνθρωπος – Η φωτογραφία της κατάντιας και της ντροπής (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Μέσα από τους καπνούς της πικροδάφνης που καίει στο μαντείο μου διακρίνω τα έντρομα βλέμματα των πραξικοπηματιών για τη συντριβή που έρχεται, για τη χλεύη από τον δημοκρατικό κόσμο και βέβαια για σειρά αποκαλύψεων που θα ολοκληρώσει τον εξευτελισμό τους.

Μία από τις πλέον θλιβερές υπάρξεις και παρουσίες στην πολιτική ζωή είναι ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος μάλιστα σκέφτεται να θέσει και υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (Ξεπερνάω το γεγονός ότι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, αν συμβεί κάτι τέτοιο).

Ο Σωκράτης Φάμελλος νομίζει ότι εξελίχθηκε σε πολιτικό κεφάλαιο, επειδή τα ΜΜΕ της διαπλοκής είχαν πάρει εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου ώστε να τον λιβανίζουν, όταν είχε αναλάβει τη θέση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά, στόχος του σχεδιασμού του συστήματος Μητσοτάκη ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης. Από τη μία τα ΜΜΕ επιχειρούσαν με κάθε τρόπο την αποδόμηση του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ από την άλλη αποθέωναν την δήθεν σοβαρότητα του Σωκράτη Φάμελλου. Σε ότι έχει να κάνει με τον Φάμελλο και τον ρόλο του ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης (Δείτε εδω).

Το πόσο θλιβερή φιγούρα είναι ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος εδώ και καιρό πίστεψε μαζί με την Κατερίνα Νοτοπούλου και τους υπόλοιπους της ανυπόληπτης παρέας της Θεσσαλονίκης ότι είναι μεγάλοι ιντριγκαδόροι και παρασκηνιακοί παίκτες, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως μου λένε, δεν του μιλούσε ούτε ένας άνθρωπος. Για κάποιον λόγο δεν θέλουν να το βλέπουν. Το μόνο που έχει μείνει είναι η μαρκίζα.

Ο θλίψη του Σωκράτη Φάμελλου φαίνεται στις φωτογραφίες της υποκρισίας, με πρωταγωνιστές τον ίδιο, τον Νίκο Παππά και την Κατερίνα Νοτοπούλου με την οποία γελά το σύμπαν εντός κι εκτός Θεσσαλονίκης.

Ο Σωκράτης Φάμελλος, που σκέφτεται να διεκδικήσει την ηγεσία, στάθηκε δίπλα στον Νίκο Παππά, σαν παρακατιανός παρατρεχάμενος του διαδόχου του στην ηγεσία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Από κοντά και η Κατερίνα Νοτοπούλου που εισηγείται τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη, επειδή τρέμει πως αν διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία θα κερδίσει από την πρώτη Κυριακή.

Δείτε τη φωτογραφία της υποκρισίας και της ντροπής:

Εικόνες ντροπής
Εικόνες ντροπής

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1