Θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ την Κυριακή; Τι δίνουν οι στοιχηματικές

Ο γάιδαρος φαγώθηκε, έμεινε μόνο η ουρά. Το βράδυ της Κυριακής, εκεί κατά τις 10 το βράδυ, θα ξέρουμε αν στην κούπα του πρωταθλητή θα μπει ασπρόμαυρη ή κιτρινόμαυρη κορδέλα.

Λίγο πριν κοπεί το νήμα του τερματισμού, ο ΠΑΟΚ που ήρθε από την εξωτερική ως το μεγάλο αουτσάιντερ, με ένα εκπληκτικό σπριντ προσπέρασε την ΑΕΚ και πλέον έχει την δυνατότητα να έχει την κατάσταση αυτός στα χέρια του, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Ανατροπές

Αυτό βέβαια από μόνο του δεν λέει και πολλά πράγματα. Τόσο η κορυφή, όσο και το φαβορί στις προτιμήσεις των μπουκ άλλαξε φέτος πάρα πολλές φορές, σε ένα σούπερ συναρπαστικό πρωτάθλημα με αμέτρητες ανατροπές.

Και το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να περάσει ο ΠΑΟΚ για να στεφθεί πρωταθλητής, μόνο αμελητέο δεν είναι.

Ο Άρης θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κόψει το πρωτάθλημα από τον συμπολίτη του και το «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται να είναι κατάμεστο και να έχει καυτή ατμόσφαιρα για το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ την ισοβαθμία

Αν υποθέσουμε ότι εύκολα ή δύσκολα η ΑΕΚ θα επικρατήσει εντός έδρας της Λαμίας, τότε στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αρκεί η ισοπαλία, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά υστερεί στην ισοβαθμία με την Ένωση, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων στα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια (οι δύο ομάδες έχουν πάρει τους ίδιους βαθμούς), για την ακρίβεια μόλις για ένα γκολ.

Αυτό λοιπόν υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ να κερδίσει μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αν θέλει να κάνει γύρο θριάμβου στο σπίτι μιας ομάδας που διαχρονικά αποτελεί τον κακό του δαίμονα και η οποία τον κέρδισε στην Τούμπα στην πρεμιέρα των φετινών πλέι-οφ.

Τούμπα το φαβορί

Το φαβορί λοιπόν -όπως ήταν φυσικό- τούμπαρε σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Αυτό είναι πλέον ο ΠΑΟΚ, αλλά όχι με μεγάλη διαφορά.

Το ενδεχόμενο της κατάκτησης τίτλου από τους Θεσσαλονικείς προσφέρεται σε αποδόσεις από 1,70 έως 1,80, ενώ το ενδεχόμενο repeat από την Ένωση προσφέρεται πια σε τιμές άνω του διπλασιασμού και με μέσο όρο το 2,10.

Ένα πρωτάθλημα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων, πιθανώς το πιο συναρπαστικό στην ιστορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου φτάνει στο τέλος του. Στοιχηματικά όμως, ίσως τώρα είναι όλα τα… λεφτά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...