Θα δικαστεί σε 2ο βαθμό Ρένα Δούρου για την πλημμύρα στην Μάνδρα; – Όλα τα δεδομένα

Δε θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση της φονικής πλημμύρας στην Μάνδρα με 25 θύματα, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ακόμα πέντε κατηγορούμενοι οι οποίοι σε πρώτο βαθμό είχαν αθωωθεί και είχε ασκηθεί έφεση από τον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων απέρριψε την έφεση για τη Ρένα Δούρου ως εκπρόθεσμη κάνοντας δεκτές τις εφέσεις που είχαν καταθέσει οι συνήγοροι των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του δικαστηρίου «η έφεση του Εισαγγελέα ήταν εκπρόθεσμη χωρίς να υπάρχει λόγος ανωτέρας βίας. Ως εκ τούτου η ασκηθείσα έφεση απορρίπτεται ως απαράδεκτη.»

Για την υπόθεση της φονικής πλημμύρας στην Μάνδρα πλέον θα δικαστούν οκτώ κατηγορούμενοι οι οποίοι είχαν καταδικαστεί και πρωτοδίκως σε ποινές φυλάκισης που ανά περίπτωση φτάνουν τα έξι έτη, εξαγοράσιμες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;