Η Χρυσή Αυγή τοιχοκόλλησε επιστολή έξω από γραφείο βουλευτή της ΝΔ

«Ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν να εκφοβίσουν τόσο εμένα όσο και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε σε δήλωσή της η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ευθυμίου, με αφορμή την τοιχοκόλληση επιστολής έξω από το δικηγορικό της γραφείο, από το «Μέτωπο Νεολαίας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή», τόνισε με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Την Τρίτη 5/3/2024 δέχτηκα στο e-mail μου την επισυναπτόμενη επιστολή από το Μέτωπο Νεολαίας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή σχετικά με την ψήφιση του Νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σήμερα το πρωί, φτάνοντας στο δικηγορικό μου γραφείο, διαπίστωσα ότι η επιστολή είχε τοιχοκολληθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας δίπλα στην επαγγελματική μου πινακίδα με το όνομά μου και τη δικηγορική μου ιδιότητα.

Ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν να εκφοβίσουν τόσο εμένα όσο και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Βρίσκομαι στην πολιτική για να υπηρετώ τις ιδέες και τις θέσεις μου. Θα συνεχίσω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα μαχόμενη με ευσυνειδησία και συνέπεια, έχοντας ως φάρο στην πολιτική μου πορεία τις αξίες και τα ιδανικά μου, με τα οποία πορεύομαι στην 20ετή διαδρομή μου στα κοινά. Είμαι σίγουρη πως αυτές οι ενέργειες εκφοβισμού και τραμπουκισμού καταδικάζονται από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τη δημοκρατική κοινωνία της Θεσσαλονίκης».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;