Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμη να σταματήσει – Οι δύσκολες στιγμές (vid)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» ήταν η Φαίη Σκορδά, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το καλοκαίρι που μας πέρασε, σκέφτηκε και το ενδεχόμενο να σταματήσει τελείως από την πρωινή ζώνη.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τις δυο πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα της λέγοντας πως το περασμένο καλοκαίρι πέρασε από το μυαλό της να εγκαταλείψει το πρωινό.

«Δυο ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου. Η μια ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το καλοκαίρι που μας πέρασε σκέφτηκα να σταματήσω. Σκέφτηκα να σταματήσω από το πρωινό, γιατί έχει αλλάξει πάρα πολύ. Εγώ το πρωινό το αγαπώ πάρα πολύ. Θα μπορούσα να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι, μια βραδινή εκπομπή, κάποιοι το έχουν ευχηθεί κιόλας, και να είμαι ήρεμη.

Για μένα, είναι πολύ πιο εύκολο εκείνο το κομμάτι… Η δεύτερη πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έπρεπε να φύγω από τον ΑΝΤ1. Ήταν κάτι πολύ συνειδητό, δεν ήταν μια απόφαση εν θερμώ και δε το μετάνιωσα καθόλου. Δε μου ήταν εύκολο όμως να το αποφασίσω γιατί δεν είμαι των αλλαγών», εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;