Η Ράνια Τζίμα ταπεινώθηκε για τον Γιάννη Πρετεντέρη

Ουκ ολίγες φορές οι τηλεθεατές έχουν γίνει μάρτυρες αντιπαραθέσεων, και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση, ανάμεσα στον Γιάννη Πρετεντέρη και τη Ράνια Τζίμα. Την τελευταία φορά η Ράνια Τζίμα πετάχτηκε από το πουθενά για να μην επιτρέψει στον γνωστό δημοσιογράφο να ολοκληρώσει εκείνο που ήθελε να πει και έλαβε μία δημόσια εξευτελιστική απάντηση.(Δείτε ΕΔΩ).

Σε συνέντευξη ωστόσο που παραχώρησε στην εφημερίδα “Το Βήμα”, όπου ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει επιτελικό ρόλο, η Ράνια Τζίμα αναγκάστηκε (όχι, δεν την εξανάγκασε κανείς, το έκανε μόνη της), να πλέξει το εγκώμιο του Πρετεντέρη με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης να βρίσκεται σε πλήρη ισχύ και λειτουργία να ταπεινωθεί.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Πώς θα χαρακτηρίζατε τη σχέση σας με τον Γιάννη Πρετεντέρη;

Τον Γιάννη Πρετεντέρη τον σέβοµαι για την ευφυΐα του, για τις γνώσεις του, για την καλλιέργειά του, για τη µακρά διαδροµή του, για την πένα του. Υπάρχουν στιγµές που διαφωνούµε σε θέµατα της επικαιρότητας, και αυτό συµβαίνει ανοιχτά. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό σε όλο αυτό. Νοµίζω δε ότι ίσως να είναι και χρήσιµο για όσους µας παρακολουθούν, γιατί ακούν δύο διαφορετικές απόψεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση