Η Ράνια Τζίμα θέλει για σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο του Mega Channel την Αναστασία Γιάμαλη – Bonus ένα αποκαλυπτικό βίντεο (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η Αναστασία Γιάμαλη, η οποία είχε ξεχωρίσει για τους αγώνες που είχε δώσει, αρχικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, και στη συνέχεια για την Έφη Αχτσιόγλου, πήρε την πολυπόθητη μεταγραφή σε ένα μεγάλο κανάλι, στο Mega Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρόκειται για ανατροπή, καθώς όπως δήλωνε η ίδια στο παρελθόν, πιθανότερο θα ήταν να κάνει διεθνή καριέρα, παρά εγχώρια. Και, όμως, η Αναστασία Γιάμαλη προοδεύει και προκόβει. Ποιος ξέρει; Κάτι θα μεσολάβησε.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Εκείνο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση στην ανακοίνωση του Mega Channel για την προσθήκη της Αναστασίας Γιάμαλη ήταν το μακροσκελές – αποθεωτικό κείμενο. Ομολογώ ότι κάτι τέτοιο δεν έχουμε ξαναδεί. Εκείνο, που μου έκανε εντύπωση σε αυτή την ανακοίνωση είναι το εξής: Ότι εκτός από “δημοσιογράφο”, ο συντάκτης της ανακοίνωσης – αν την ανακοίνωση δεν την έγραψε η ίδια η Αναστασία Γιάμαλη ή ο συνεργάτης που κουβαλά μαζί της από κανάλι σε κανάλι- της αποδίδει την ιδιότητα της “σχολιάστριας”.

Πουλάκια που κελαηδούν χαρούμενα, μου λένε ότι η Αναστασία Γιάμαλη είναι προστατευόμενη της Ράνιας Τζίμα (που είναι σύζυγος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που συμμετέχει στο πολιτικό μόρφωμα των αποστατών) και του Σταμάτη Μαλέλη (γνωστός από την παρακμιακή περίοδο του δελτίου ειδήσεων του Star Channel). Να σας θυμίσω πως σας είχα αποκαλύψει ότι η Ράνια Τζίμα είχε διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή της Αναστασίας Γιάμαλη στο κανάλι του Μαρινάκη μετά την πόρτα που της είχαν ρίξει στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου. Τα ίδια πουλάκια μου λένε ότι η Ράνια Τζίμα έχει σχέδια για την Αναστασία Γιάμαλη. Την θέλει ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Τώρα, τι θα είναι εκείνο που θα σχολιάζει μην με ρωτήσετε. Θα ήθελα, όμως, να το δω αυτό για να δω τα μούτρα του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος θα είναι αναγκασμένος να βρίσκεται σε διπλανό τηλεοπτικό παράθυρο με την Αναστασία Γιάμαλη. Είναι βέβαιο ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης θα θεωρήσει μία τέτοια εξέλιξη υποβάθμιση του δελτίου, αλλά και του ιδίου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ