Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης στην αγωγή της Έλενας Ακρίτα κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

«Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για την κόντρα με αλληλομηνύσεις της Έλενας Ακρίτα με τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

«Η μπάλα στην εξέδρα για ακόμη μία φορά. Κίνηση αντιπερισπασμού από την κυρία Ακρίτα», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης, αναφερόμενος στην αγωγή κατά του πρωθυπουργικού γραφείου από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, «καλοδεχούμενη οποιαδήποτε νομική ενέργεια, τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη».

«Η λαλίστατη κυρία Ακρίτα θα κληθεί να απαντήσει στη Δικαιοσύνη για τα λεγόμενά της, προφορικά – γραπτά», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει αγωγή όχι κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι αλλά κατά του γραφείου του πρωθυπουργού, γιατί όπως υποστηρίζει παραβιάστηκε το τεκμήριο της αθωότητάς της από δημόσια αρχή όπως είναι το πρωθυπουργικό γραφείο.

Σημειώνεται πως όπως έγινε γνωστό το Σαββατοκύριακο, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι ανακοίνωσε ότι κατέθεσε μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα για συκοφαντική δυσφήμιση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ