Η οριστική απόφαση που πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Τι αποκάλυψε ο Βρούτσης (aud)

Την απόφασή του να παραστεί τελικά στη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, γνωστοποίησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω επίσημης επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 15:00 και αφορά τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Ο ίδιος ο κ. Βρούτσης αποκάλυψε την εξέλιξη το πρωί της Τρίτης (3/6) μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Όπως ανέφερε, εκπρόσωπος της ΚΑΕ επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του για να επιβεβαιώσει την παρουσία του Γιαννακόπουλου στη συνάντηση.

Παράλληλα, ο Αναπληρωτής Υπουργός απηύθυνε δημόσια έκκληση και προς τα αδέρφια Αγγελόπουλους (ΚΑΕ Ολυμπιακός), ώστε να συμμετάσχουν και αυτοί στο κρίσιμο ραντεβού, επισημαίνοντας πως ο σκοπός της συνάντησης δεν είναι η διευθέτηση προσωπικών διαφορών, αλλά η διασφάλιση ενός ανταγωνιστικού και αξιοπρεπούς φινάλε για το πρωτάθλημα.

Δήλωση Βρούτση:

«Έχω μια πρώτη θετική ένδειξη. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ενημέρωσαν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παρευρεθεί στη συνάντηση. Καλώ και τα αδέρφια Αγγελόπουλους να προσέλθουν. Ο σκοπός είναι να συνεργαστούμε για ένα ποιοτικό και ασφαλές τέλος της σεζόν. Δεν θα συζητήσουμε προσωπικά ζητήματα, αλλά το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.»

Ο Υπουργός ξεκαθάρισε επίσης πως η συνάντηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ατομικό επίπεδο με κάθε ιδιοκτήτη ξεχωριστά, καθώς ο κοινός διάλογος είναι απαραίτητος για την εξεύρεση λύσεων.

«Είναι κρίμα να αμαυρώνεται η εικόνα του ελληνικού μπάσκετ σε μια χρονιά που ελληνικές ομάδες διαπρέπουν στην Ευρώπη. Η ένταση είναι κατανοητή, αλλά υπάρχουν όρια. Ας κρατήσουμε την ουσία: να δώσουμε στον κόσμο ένα πρωτάθλημα αντάξιο της ιστορίας του.»

Η συνάντηση θεωρείται καθοριστικής σημασίας ενόψει της συνέχειας των playoffs και της ευρωπαϊκής παρουσίας των ελληνικών ομάδων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων