Η Ντόρα έφτιαξε τους κουραμπιέδες που κέρασε ο Μητσοτάκης τον Ανδρουλάκη

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξη μίλησε για την τη νέα πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τονίζοντας πώς «πρόκειται για μια γυναίκα ικανή, σκληρή στη δουλειά της, έχει το ”αυτί του προέδρου”».

Μάλιστα έκανε λόγο για μία επιλογή του εκλεγμένου Αμερικανού προέδρου που είναι «out of the box, είναι αυτό που δεν περίμενε κανείς».

«Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι πρόκειται για μια γυναίκα ικανή, σκληρή στη δουλειά της, έχει το ”αυτί του προέδρου” πράγμα που μπορεί να είναι θετικό και να χρειαστεί. Από εκεί και πέρα αυτά που ακούω τα σεξιστικά, τα σιχαίνομαι. Αφήστε να έρθει και να δούμε πώς θα συμπεριφερθεί»,είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια μίλησε για την κατάσταση της υγείας της τονίζοντας «Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Το μυέλωμα είναι σε μηδενισμό. Είμαι καλά, έχω ένα πρόβλημα με το πόδι που είναι άσχετο με το μυέλωμα, και πότε κρατάω μπαστούνι, πότε δεν κρατάω, αλλά κατά τα άλλα είμαι πάρα πολύ καλά».

Στη συνέντευξή της η κα Μπακογιάννη μίλησε και για τις εξελίξεις των ΗΠΑ. Ερωτηθείσα συγκεκριμένα για το τι θα συμβεί στη νέα περίοδο της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, σημείωσε πως αυτό «είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ερωτηματικό και όχι μόνο για την Ντόρα, για το συνολο του κόσμου».

Για το αν η Ελλάδα είναι έτοιμη για γυναίκα πρωθυπουργό

Ερωτηθείσα αν η Ελλάδα είναι έτοιμη για γυναίκα πρωθυπουργό είπε ότι μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι δεν είναι και μακάρι κάποια στιγμή κάποια γυναίκα να τα καταφέρει.

Αναφερόμενη στην εμπειρία που είχε η ίδια, είπε: «Δέχθηκα τέτοιου είδους επιθέσεις που τις σκέφτομαι σήμερα και αρρωσταίνω, ήταν κάτι το ασύλληπτο το 80% για να μην πω το 90% είχανε βάση σεξιστική».

Τι απαντά στο ενδεχόμενο να ξαναβρεθεί σε κάποιον πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική

Ερωτηθείσα στη συνέχεια αν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της σε έναν ακόμη πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, ενδεχομένως μέσα σε ένα κυβερνητικό σχήμα, η κυρία Μπακογιάννη απάντησε: «Πραγματικά περνάω παρά πολύ καλά, κάνω αυτό που μου αρέσει, κάνω πολύ Συμβούλιο της Ευρώπης, πολύ εξωτερική πολιτική στο εξωτερικό, πολύ Χανιά».

Είπε τέλος ότι τους κουραμπιέδες που προσέφερε ο .κ Μητσοτάκης στον κ. Ανδρουλάκη όταν συναντήθηκαν στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή, τους είχε όντως φτιάξει η ίδια.
«Έχω πει, ένα πράγμα ξέρω να κάνω και αυτό είναι ο κουραμπιές και κάθε Χριστούγεννα προσπαθώ να το αποδείξω ξανά, για να μην το ξεχνάει ο κόσμος όλον τον υπόλοιπο χρόνο», είπε η κα Μπακογιάννη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;