Η Μόσχα απαντά στην Bild (που ενθουσιάζεται από το ναζιστικό παρελθόν της Γερμανίας): «Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουν ρωσικά άρματα ξανά στο Βερολίνο» (pic)

Πρόσφατο άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Bild, που συνέδεσε ειρωνικά την παρουσία αρμάτων μάχης γερμανικής κατασκευής σε ρωσικό έδαφος με την Επιχείρηση Μπαρμπαρόσσα (την γερμανική επίθεση στην ΕΣΣΔ στον Β’ ΠΠ), προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη Ρωσία.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, σε ανάρτησή του, καταδίκασε το άρθρο, χαρακτηρίζοντάς το ρεβανσιστικό και απείλησε ότι τα ρωσικά άρματα μάχης θα φτάσουν στο Βερολίνο ως απάντηση.

«Η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσίευσε ένα ρεβανσιστικό άρθρο όπου με περηφάνια ανακοινώνει την επιστροφή των γερμανικών αρμάτων μάχης στη ρωσική γη.

Σε απάντηση, θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τα νεότερα ρωσικά τανκς στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Βερολίνο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.