Η Μελέτη «βγάζει περισσότερα ως παρουσιάστρια από ότι ως ευρωβουλευτής»

Για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, αλλά και τα ποικίλα σχόλια που δέχτηκε στο διαδίκτυο μίλησε η Ελεωνόρα Μελέτη.

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm, η παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον νόμο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια, επισημαίνοντας πως η ίδια θα κρατούσε και το κομμάτι για τις παρένθετες μητέρες.

«Όποιος κι αν είναι ο λόγος που κάποιος, μπορεί να διαφωνεί με κάτι, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνεται τοξικός, ρατσιστικός, επιθετικός, ισοπεδωτικός και όλα τα σχετικά. Το βιογραφικό μου υπάρχει, είναι διαθέσιμο, όπως και των υπόλοιπων υποψηφίων, ως οφείλει να γίνεται. Μπορεί κάποιος να το διαβάσει και να το μελετήσει και να αποφασίσει αν πληρώ κάποιες προδιαγραφές για να μπορέσω να εκπροσωπήσω τη χώρα μας. Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία. Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο της εποχής που έχει ενταθεί με τη χρήση των social media. Το να παίρνεις αποσπασματικά και να εργαλειοποιείς πράγματα που έχουμε δείξει μετά από πολλή έρευνα και ρεπορτάζ, στο πλαίσιο μίας εκπομπής, μίας και μιάμισης ώρας που στην εποχή της είχε κάνει αίσθηση ως πρωτοποριακή και είχε αγκαλιαστεί από τον κόσμο, και οι άνθρωποι που την αναδείκνυαν τότε, τώρα να τη χρησιμοποιούν δε θα ήθελα να το χαρακτηρίσω εγώ» είπε, ενώ αναφερόμενη στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια τόνισε:

«Θα ψήφιζα τον νόμο για την ισότητα στον γάμο. Με εκφράζει απόλυτα και ο τρόπος που παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο. Θα κρατούσα και το κομμάτι που αφορά και την παρένθετη μητέρα», δήλωσε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

Απαντώντας, τέλος, στα σχόλια που στήριζαν την απόφασή της στην αμοιβή ενός ευρωβουλευτή, η Ελεωνόρα Μελέτη τόνισε ότι από τη θέση της παρουσιάστριας καθημερινής εκπομπής κέρδιζε περισσότερα, οπότε το κίνητρο για την ίδια δεν είναι το χρηματικό κέρδος.

«Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ως ευρωβουλευτής. Απλά αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν καλά ότι το χρήμα δεν είναι για εμένα το πρώτο κίνητρο. Πολλές φορές έχω πει ότι θα κάνω κάτι στη ζωή μου με λιγότερα λεφτά γιατί μπορεί να με εκφράζει λίγο περισσότερο από κάτι άλλο που θα μου απέφερε μεγαλύτερο κέρδος. Έτσι λοιπόν και σε αυτήν την περίπτωση, αυτό που με έκανε να σκεφτώ και να πάρω την απόφαση ήταν η ατζέντα που αφορά και στα κοινωνικά ζητήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ