Η μαύρη λίστα του Στέφανου Κασσελάκη: Ποια συντρόφισσα «τελειώνει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι παίρνουν σειρά

Πολλοί θεωρούν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αποφασίσει σιγά και μεθοδικά να απομακρύνει όσους διαφωνούν μαζί του και εκφράζουν δημόσια τις απόψεις τους.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει λίστα με ονόματα. Όπως αναφέρει το newsit.gr, η επόμενη που θα δει την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο επίκεντρο κακόβουλων διαρροών παρά το γεγονός ότι και δούλεψε αποτελεσματικά στις ευρωεκλογές και η παρουσία της στο κοινοβούλιο είναι ιδιαίτερα καλή.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η επίθεση που δέχεται έχει την βάση της στο γεγονός ότι κάποιοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στην περιφέρειά της στις επόμενες εκλογές καθώς στις δικές τους δεν πηγαίνουν καλά.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι στο στόχαστρο της ηγετικής ομάδας του κόμματος είναι επίσης ο Κώστας Ζαχαριάδης αλλά και ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος έχει συστρατευθεί με τον Χάρη Δούκα στον δήμο της Αθήνας λέγεται ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορεί να απασχολήσουν την επικαιρότητα το επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά τον Χρήστο Σπίρτζη ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί από πολλές θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη όλα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται να βρεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ