Η «μαρτυριάρα» Εύη Χριστοφιλοπούλου

Ως «μαρτυριάρα» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ για την υποψήφια ευρωβουλευτή με τη ΝΔ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στην ευρωλίστα του κυβερνώντος κόμματος.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «η Εύη Χριστοφιλοπούλου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης “μαρτύρησε” αυτό για το οποίο καταγγείλαμε τον κ. Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή: ότι τα κίνητρα για την υποψηφιότητα του νόμιμα εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, κ. Φρέντυ Μπελέρη δεν είναι ούτε εθνικά ούτε ευρωπαϊκά αλλά μόνο ψηφοθηρικά.

Όπως παραδέχτηκε η υποψήφια της ΝΔ, ο κ. Μπελέρης “ενσωματώνει τη δεξιά της πλευρά”, ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου επιβεβαίωσε ότι στόχος είναι να φρενάρει τις διαρροές ψηφοφόρων προς την Ακροδεξιά, αναρωτώμενη μάλιστα “γιατί είναι κακό αυτό;”».

Το ΠΑΣΟΚ, τονίζει ότι «η παραδοχή της υποψήφιας ευρωβουλευτή εκθέτει τον κ. Μητσοτάκη, που έβαλε το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό. Ως ΠΑΣΟΚ επιμένουμε ότι ο κ. Μπελέρης είναι απαραίτητος ως δήμαρχος Χειμάρρας, όπως νόμιμα εκλέχτηκε τον περασμένο Μάιο, ώστε να μπορεί να προστατεύει αποτελεσματικά τα δικαιώματα και τις περιουσίες την ελληνικής εθνικής μειονότητας στην περιοχή».

«Όσον, τέλος, αφορά στην αποστροφή του κ. Μανώλη Αναγνωστάκη, υποψήφιου με το κόμμα του κ. Λοβέρδου που στην ίδια εκπομπή χαρακτήρισε τον κ. Μπελέρη “του ποινικού δικαίου άνθρωπο”, ας αποφασίσουν στο κόμμα τους αν έχει δίκιο ο κ. Αναγνωστάκης ή ο Πρόεδρός τους, που τον επισκέφθηκε στη φυλακή», συμπληρώνει η Χαριλάου Τρικούπη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ