Η Μαρί Σαντάλ λύνει τη σιωπή της για την εμπλοκή του Παύλου Γλύξμπουργκ στη λίστα Επστάιν με τα σεξουαλικά εγκλήματα των ισχυρών – Και άλλα ελληνικά ονόματα

Κατηγορηματικά διέψευσε η Μαρί Σαντάλ την οποιαδήποτε εμπλοκή τόσο της ίδιας όσο και του Παύλου Γλύξμπουργκ στην υπόθεση με τη λίστα Έπσταϊν.

Σε δήλωσή της, η Μαρί Σαντάλ προσπάθησε να απαντήσει στις αποκαλύψεις αναφορικά με την εμπλοκή του πρίγκιπα Παύλου με την υπόθεση του τηλεφωνικού καταλόγου του Τζέφρι Επστάιν.

Αναλυτικά, η Μαρί Σαντάλ δήλωσε στη σελίδα Greek Royal: «Δεν τον γνώρισα ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι του Epstein. Αυτή συνέλεγε πληροφορίες και αριθμούς τηλεφώνου σαν τρελή. Έτσι έχτισε τις συνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά».

Σημειώνεται πως την περασμένη Πέμπτη, διέρρευσε από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης η τηλεφωνική ατζέντα του Αμερικανού επιχειρηματία, στις 92 σελίδες της οποίας υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας εκατοντάδων ισχυρών προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων και κάποιοι Έλληνες.

Στη συγκεκριμένη λίστα, η οποία δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από τις εισαγγελικές Αρχές αλλά από τα αμερικανικά ΜΜΕ, υπάρχουν καταγεγραμμένα τηλέφωνα αρκετών επιφανών Ελλήνων πολιτών, μεταξύ των οποίων και αυτό του Παύλου Γλύξμπουργκ και της επενδυτικής εταιρείας του Ivory Capital Group.

Επίσης, στο 92σέλιδο «little black book» του Τζέφρι Έπσταϊν υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας και άλλων ισχυρών ελληνικών οικογενειών, όπως του Κωνσταντίνου Νιάρχου, του Δημήτρη Γουλανδρή, της Δήμητρας Λαλαούνη, της οικογένειας Μαυρολέων, αλλά και γόνων βασιλικών οίκων.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως κανένα από τα ονόματα των Ελλήνων που βρίσκονται στην ατζέντα του Έπσταϊν δεν περιλαμβάνεται στα δικαστικά έγγραφα της υπόθεσης.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...