Η Μαρία Κορινθίου κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Μαρία Κορινθίου θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αττικής με την παράταξη του νυν περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική», στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η παράταξη του Γιώργου Πατούλη, «Νέα Αρχή για την Αττική», ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Μαρίας Κορινθίου στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον νυν περιφερειάρχη να αναφέρει ότι «ένας Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον χώρο του θεάματος, συντάσσεται με τη Νέα Αρχή για μια καλύτερη Αττική».

«Μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με καταξιωμένη παρουσία εδώ και χρόνια, είναι πλέον μέλος της οικογένειας της Νέας Αρχής» πρόσθεσε ο Γιώργος Πατούλης, καλωσορίζοντας την Μαρία Κορινθίου στην παράταξη.

«Για την Περιφέρεια Αττικής, ο πολιτισμός είναι απόλυτη προτεραιότητα και αυτό το έχουμε αποδείξει εμπράκτως, με τη στήριξη εκατοντάδων εκδηλώσεων και τη δημιουργία χώρων τέχνης σε όλη την Αττική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη χαρά να έχουμε συνοδοιπόρο στον αγώνα μας ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον χώρο του πολιτισμού, μια χαρισματική και ταλαντούχο ηθοποιό με μεγάλη κοινωνική ευαισθησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Καλωσορίζω τη Μαρία Κορινθίου στο όμορφο ταξίδι που ξεκινάει σήμερα στον χώρο της Αυτοδιοίκησης».

Έτσι, η Μαρία Κορινθίου θα κατέβει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αττικής με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...