Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει την πλήρη ευθύνη για την αισχροκέρδεια στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας

«Την ώρα που οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν πάρει την ανιούσα, με το κόστος να προμηνύεται δυσβάστακτο για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, διά του εκπροσώπου της Π. Μαρινάκη, αρκείται είτε στο ρόλο του παρατηρητή των τιμών είτε στις… ευχές ότι οι αυξήσεις δεν θα είναι υπέρογκες», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.Πηγές Κουμουνδούρου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης δεν φοβήθηκαν ποτέ τον διάλογο»

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει την πλήρη ευθύνη για την αισχροκέρδεια στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. Έστω και τώρα, οφείλει να πάρει μέτρα που θα εξασφαλίσουν ότι οι πολίτες δεν θα οδηγηθούν σε καθεστώς ενεργειακής φτώχειας κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου», τονίζει, προσθέτοντας ότι «το ίδιο προφανώς ισχύει και για την εκτόξευση των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, η οποία σε πολλές περιπτώσεις αγγίζει ή και ξεπερνά το 100%, με την κυβέρνηση και πάλι να παρατηρεί το φαινόμενο χωρίς να παρεμβαίνει».

«Σε ό,τι αφορά τη μνήμη του κ. Μαρινάκη, καλό θα ήταν να θυμηθεί ότι από το 1974 ως το 2015 δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και πριν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία οδήγησε τη χώρα εκτός μνημονίων και παρέδωσε γεμάτα ταμεία, υπήρξαν διαδοχικές κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ή ακόμα και της ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ, που την χρεοκόπησαν», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...