Η κυβέρνηση καλύπτει εμμονικά την Κεραμέως για το «email-gate»

Παρά το «χαστούκι» που έφαγε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα το υπουργείο Εσωτερικών για την υπόθεση της διαρροής προσωπικών δεδομένων ψηφοφόρων εξωτερικού προς την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, και τις πιέσεις που ασκεί η αντιπολίτευση για την ανάληψη πολιτικών ευθυνών, η κυβέρνηση καλύπτει εμμονικά την υπουργό, Νίκη Κεραμέως.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σημείωσε σήμερα στο OPEN ότι «το να έρχεται η αντιπολίτευση να ζητάει την παραίτηση της κ. Κεραμέως, επειδή εικάζει ότι αυτό που λέμε είναι ψέματα, είναι βιαστικό.

Αλλά ας πούμε ότι είναι μια επιθετική λογική. Το να έρχεται να επιμένει σ’ αυτό το αίτημα, ενώ υπάρχει απόφαση που λέει ότι συνέβη μεταξύ των εκλογών του 2023, όπου είχαμε υπηρεσιακή κυβέρνηση – η κ. Κεραμέως τότε ήταν υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, ούτε καν υπουργός Παιδείας δεν ήταν- νομίζω ότι φτάνει σ’ ένα σημείο να χάνουν τα αιτήματα και οι λέξεις το νόημα τους».

Και συνέχισε, καλύπτωντας πλήρως την υπουργό Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, αναφέροντας ότι «αντιδράσαμε ακαριαία με βάση τα στοιχεία τα οποία είχαμε. Υπήρξαν και παραιτήσεις οι οποίες είχαν και μια λογική πολιτικής ευθύνης, δηλαδή, μια λογική ότι από τη στιγμή που δημιουργήθηκε ένα ζήτημα δεν θέλαμε να υπάρχουν εντυπώσεις. Δε νομίζω ότι υπάρχει προηγούμενο σε πολλές υποθέσεις στο παρελθόν, τέτοιας ανάληψης ευθύνης από νωρίς».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...