Η κοινή δήλωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση για το μακελειό στη Γλυφάδα

Άνθρωπος εμπιστοσύνης, που τα αδέλφια Καρνέση είχαν «σαν αδερφό τους» ήταν ο 76χρονος Άρης, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή της Μαρίας Καρνέση, του γαμπρού της και ενός πρώην καπετάνιου το πρωί της Δευτέρας μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Σήμερα τα αδέρφια Δέσποινα και Σπύρος Καρνέσης εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση απευθύνοντας έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο πένθος της οικογένειάς τους, ύστερα από την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα τη Δευτέρα.

Η δήλωσή τους:

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας.

Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης

Δέσποινα Καρνέση»

Ο Άρης και ο Μπόρις Τζόνσον

Ο 76χρονος Αιγύπτιος για ολόκληρες δεκαετίες ήταν δίπλα στην οικογένειας Καρνέση.

Μάλιστα, σε εικόνες, που μεταδόθηκαν από την εκπομπή Tlive, φαίνεται ο Αιγύπτιος μακελάρης της Γλυφάδας να είναι σε εγκαίνια πλοίων της ναυτιλιακής εταιρείας, και να «ποζάρει» δίπλα σε πολιτικούς και καλλιτέχνες.

Το Mega μετέδωσε ακόμα ένα βίντεο όπου ο μακελάρης της Γλυφάδας μετέφερε πράγματα από τη βίλα της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς με τη βάρκα του, στο σκάφος του Μπόρις Τζόνσον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό συνέβη το καλοκαίρι του 2022 όταν ο Μπόρις Τζόνσον έφτασε στην Ελλάδα και βρέθηκε με σκάφος στο Ευβοϊκό κόλπο.

Ο Αιγύπτιος είχε φαινομενικά άρρηκτους δεσμούς με την οικογένεια Καρνέση και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα σκόρπιζε τον θάνατο στην οικογένεια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ