Η Κεραμέως θα καταντήσει Αχτσιόγλου – Ποιος θα είναι ο γαλάζιος «Κασσελάκης» που θα πάρει τη ΝΔ από τον Μητσοτάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Μπαίνουμε την τελική ευθεία για την διεξαγωγή των ευρωεκλογών τον ερχόμενο Ιούνιο. Οι δημοσκόποι, μαζεύονται σαν να βρίσκονται σε “κρυφό σχολειό”, σε διάφορα σαλόνια, σε διάφορους χώρους σε βόρεια και νότια προάστια της πρωτεύουσας, αφήνουν τα κινητά τους έξω για να είναι σίγουροι ότι δεν θα γίνουν γνωστά τα όσα λένε ψιθυριστά, χωρίς να δέχονται τις πιέσεις της διεφθαρμένης συμμορίας που κυβερνά τον τόπο, και συμφωνούν στο εξής: Η ΝΔ του Μητσοτάκη θα κινηθεί κάτω από το 30%. Θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνησή του αποτυχημένου πρωθυπουργού. Οι δελφίνοι είναι έτοιμοι. Θα ανοίξει ο δρόμος για αλλαγή ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ.

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το πρόσωπο που προετοιμάζεται εντατικά για την ηγεσία της ΝΔ είναι η Νίκη Κεραμέως. Η Νίκη, όμως, βιάζεται πολύ και ξεκίνησε νωρίς. Αυτό που σκέφτομαι και αυτό που λένε εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα, διευθύνσεις, ονόματα και πράγματα είναι ότι πιθανή συμμετοχή της, στο μέλλον, στη διαδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη θα εξελιχθεί σε Βατερλό. Μου λένε ότι η Νίκη Κεραμέως θα γίνει η “Έφη Αχτσιόγλου” της ΝΔ. Κατάντια.

Για να επιβεβαιωθεί η παραπάνω εκτίμηση θα χρειαστεί να βρεθεί κάποιος “Κασσελάκης της ΝΔ”. Κάποιο νέο πρόσωπο. Όχι πολιτικός δεινόσαυρος προερχόμενος από την κομματική γραφειοκρατία. Όχι, από την “σημιτική πτέρυγα της ΝΔ”. Κάποιο λαμπερό, νέο πρόσωπο, που θα μπορέσει να αναμετρηθεί μελλοντικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έρχεται με φόρα. Που θα έχει το υπόβαθρο και την ικανότητα να συγκρατήσει τις δυνάμεις της εκλογικής βάσης της ΝΔ που κατευθύνονται στη Δεξιά και την ακροδεξιά.

Ποιος θα είναι αυτός; Τις απαντήσεις θα τις διαβάσετε σε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ που είχε γράψει ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης. Διαβάστε το: Η μεγάλη ήττα της Αμερικανικής Πρεσβείας στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...