Η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση κάνει παρέμβαση – κόλαφο για το Ισραήλ και στηρίζει τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού (pic)

H Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με μία ανάρτησή της στο Instagram, έδειξε την στήριξή της στον Παλαιστινιακό λαό.

Πρόκειται για μια φωτογραφία από μία απρόκλητη δολοφονία ενός Παλαιστίνιου πατέρα που κρατούσε το παιδί του στην αγκαλιά του, φανερά τρομαγμένοι από τους Ισραηλινούς, που τελικά τον σκότωσαν εν ψυχρώ.

Πρόκειται για τον Τζαμάλ αλ Ντουρά, ο οποίος πριν 24 χρόνια, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2000, έγινε ασπίδα στον 12χρονο γιο του Μουχαμάντ, την ώρα που «πετούσαν» ισραηλινές σφαίρες επί 40 λεπτά στη Γάζα.

Παρά το κλάμα και τα παρακάλια του πατέρα για να σώσει το παιδί του, οι στρατιώτες τον πυροβόλησαν στο στομάχι και τον σκότωσαν, ενώ είχε στα χέρια του τον πατέρα του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;