Η επίσημη απάντηση: Υπάρχει σύγκρουση Κασσελάκη με Τσίπρα; Τι συμβαίνει με τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και το μαύρο χρήμα (vid)

Γιαα τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις σχέσεις ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε η Εκπρόσωπος Τύπου, Βούλα Κεχαγιά.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «είμαστε ένα κόμμα εν κινήσει, θα ανασυγκροτηθούμε, θα κάνουμε το καταστατικό μας συνέδριο και θα διεκδικήσουμε τη διακυβέρνηση της χώρας».

«Δεν πλήττουμε ποτέ γιατί φροντίζει και η κυβέρνηση. Η επιβολή της εξαήμερης εργασίας με την οποία μας διαπομπεύουν στο εξωτερικό και η κυβέρνηση να λέει ότι πρόκειται για fake news είναι απαράδεκτη» τόνισε και πρόσθεσε ότι η πολιτική αυτή θα έχει και συνέπειες.

Σχολιάζοντας τις εκλογικό αποτέλεσμα στην Γαλλία, ανέφερε ότι η κυβέρνηση «δεν έκανε ούτε μια δήλωση για την ακροδεξιά και για το γεγονός ότι η Λεπέν βυθίστηκε, μας προβληματίζει».

Αναφορικά με τις σχέσεις του πρώην προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα και του νυν Στέφανου Κασσελάκη, η κυρία Κεχαγιά υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει μια υποβόσκουσα ένταση και ρήξη μεταξύ των δύο προσώπων».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε είχε ούτε έχει τρολ και όπως είπε ο κ. Κασσελάκης χθες, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει και τους εργαζομένους του κόμματος και δεν υπάρχουν μαύρα χρήματα», σημείωσε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δύο ηγετών του κόμματος».

Τόνισε δε, ότι εάν το απαιτήσει η κοινωνία θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων. «Κοιτάζουμε μπροστά και παίρνουμε πρωτοβουλίες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τις διαγραφές, αναφέρθηκε στη δήλωση Κασσελάκη ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «μέσα στα όργανα ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει. Όταν όμως παίρνονται αποφάσεις από τα συλλογικά όργανα, δεν μπορείς να τις ακυρώνεις».

Στην ερώτηση αν χρειάζεται δημοψήφισμα για την Κεντροαριστερά είπε ότι «ότι αυτό θα το αποφασίσει το καταστατικό συνέδριο».

Για την εφημερίδα «Αυγή», υπογράμμισε ότι «είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρήσουμε το καθημερινό φύλλο. Το θέμα είναι να είναι βιώσιμες οι θέσεις εργασίας και να διατηρηθούν. Ας περιμένουμε την απόφαση της οικονομικής επιτροπής».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...