Η εξομολόγηση της Μάρας Ζαχαρέα για το πως πλήρωσε ακριβά τη σχέση της με τον Ρουσόπουλο

H Μάρα Ζαχαρέα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου για την εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή, μιλώντας τόσο για τον σύζυγό της Θόδωρο Ρουσόπουλο όσο και για τα παιδιά της.

«Μετά το δελτίο πάω σπίτι μου και αυτό το διάστημα βλέπω Σασμό. Τα παιδιά μου μέχρι στιγμής δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία, δεν το έχουν εκδηλώσει και δεν τα πιέζω προς αυτή την κατεύθυνση. Ο γιος μου ασχολείται με την πολιτική επικοινωνία και κάνει τώρα το διδακτορικό του, αλλά θέλει να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική και την εικονογράφιση. Εμένα με ενδιαφέρει να βρουν και να κάνουν αυτό που τα ικανοποιεί και τα κάνει χαρούμενα. Θα ήθελα περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου αλλά νομίζω ότι μία σκληρά εργαζόμενη μητέρα σε όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται, το ίδιο θα πει» είπε η Μάρα Ζαχαρέα.

«Για να πάω στην Πάρο μόνιμα θα πρέπει να με ακολουθήσει και ο Θόδωρος. Τη σχέση μου με τον Θόδωρο την έχω πληρώσει επαγγελματικά αλλά είναι όλα μέσα στη ζωή τελικά», εξήγησε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1