Η εκδίκηση της Σίας Κοσιώνη με «φαρμακερή» ατάκα και μπόλικο «δηλητήριο» για τον Χάρη Δούκα (vid)

Δηλητήριο έχυσε η Σία Κοσιώνη για τον Χάρη Δούκα στην βραδιά του ΣΚΑΪ για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Μόλις η Σία Κοσιώνη είδε την κάρτα των εκλογών αποτελεσμάτων στο ΠΑΣΟΚ με το 23,7% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων για τον νομό Αττικής, η δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια είπε στον Παναγιώτη Λάμψια: «Για τον κ. Δούκα δεν περίμενες μεγαλύτερο ποσοστό στην Αττική; Με δεδομένο ότι είναι εκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων».

Στη συνέχεια, όταν η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων είχε φτάσει περίπου στο 88,5% επί του συνόλου, η Σία Κοσιώνη επανήλθε στα ποσοστά του νομού Αττικής με νέα αναφορά στον Χάρη Δούκα.

«Είναι πραγματικά συναρπαστική αυτή η βραδιά. Σας δίνω αμέσως τον λόγο, αφού διατυπώσω άλλο ένα συμπέρασμα που έχουμε βγάλει ως τώρα. Το ξαναλέω και για τους τηλεθεατές που διαρκώς μπαίνουν στη συχνότητα μας. Η δύναμη του κ. Δούκα είναι στην περιφέρεια, δεν ξέρω που ακριβώς στην περιφέρεια, το επισήμανε πριν πολύ σωστά ο Βασίλης Χιώτης γιατί δεν είναι ούτε στην Κρήτη ούτε στην Θεσσαλονίκη όπου έχουμε στοιχεία», είπε.

»Η δύναμη του κ. Γερουλάνου είναι στην Αττική, όπου ο κ. Δούκας στην Αττική, δήμαρχος Αθηναίων ο κ. Δούκας, στην Αττική ξαναλέω, είναι τέταρτος. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και τα στοιχεία της Α’ Αθήνας που είναι εκεί που τον τίμησε ο Ελληνικός λαός, να δούμε ποια είναι η επίδοση του. Προσφέρεται προς άλλου είδους συμπεράσματα αυτό το ποσοστό προφανώς», σχολίασε η Σία Κοσιώνη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1