Η δυναμική παρουσία και το ξεχωριστό… πράσινο χρώμα της Joltie σε πρώτο πλάνο στην κορυφαία Έκθεση του Τουριστικού και Ξενοδοχειακού κλάδου

Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη προσέλευση επαγγελματιών και επιχειρηματιών του τουρισμού, καθώς και απλών επισκεπτών που επιθυμούσαν μια hands on εμπειρία με τους καινοτόμους φορτιστές της, το περίπτερο της Joltie έριξε αυλαία στην Έκθεση Xenia, που διεξήχθη στο Metropolitan Expo, όπως κάθε χρόνο στα τέλη Νοεμβρίου.

Το κοινό του κορυφαίου εγχωρίου forum της Τουριστικής Βιομηχανίας είχε φέτος για πρώτη φορά την ευκαιρία να γνωρίσει δια ζώσης τα μοντέλα φορτιστών, ιδιωτικής και επαγγελματικής χρήσης, της θυγατρικής του Ομίλου Eunice που προσδίδουν νέα προοπτική στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και ενισχυμένη δυναμική πράσινης αναβάθμισης του εγχωρίου τουριστικού προϊόντος.
Το περίπτερο της Joltie by Eunice στη φετινή Xenia ανέδειξε με σαφή τρόπο ότι τουρισμός, φιλοξενία και πράσινες μεταφορές μπορούν να συνυπάρξουν, δημιουργώντας πολύπλευρα οφέλη για τις επιχειρήσεις, τους καταναλωτές και το περιβάλλον. Με διαρκώς διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιο καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης, το οποίο παρουσιάστηκε στο σύνολό του μεταξύ 25 και 27 Νοεμβρίου στην Έκθεση, η εταιρεία σύστησε στους εκπροσώπους του τουριστικού και ξενοδοχειακού κλάδου τις πράσινες τεχνολογίες αιχμής που προσφέρει.

Τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη του Ομίλου Eunice ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της Xenia, για να διευκολύνουν τη γνωριμία και διάδραση του κοινού με τις ολιστικές λύσεις φόρτισης της Joltie. Όσοι ενδιαφερόμενοι προχώρησαν σε αγορά φορτιστών κατά τη διάρκεια του τριημέρου της Έκθεσης επωφελήθηκαν από προνομιακή έκπτωση της τάξεως του 15%, ενώ ένας «Joltie Home Charger» φορτιστής θα δωθεί ως δώρο στον τυχερό ή την τυχερή που έλαβε μέλος στη σχετική κλήρωση, της οποίας το αποτέλεσμα θα γνωστοποιηθεί της επόμενες ημέρες.

Η εμπειρία χρόνων του Ομίλου Eunice, η κορυφαία τεχνογνωσία της Joltie και το ραγδαία αναπτυσσόμενο δίκτυο ηλεκτροκίνησης, που ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του μετρά 400 σημεία φόρτισης σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια πράσινη εκκίνηση του ελληνικού τουρισμού και ταυτόχρονα ένα νέο κεφάλαιο δραστηριοποίησης του Ομίλου στη «βαριά» βιομηχανία της χώρας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Joltie, κ. Ιωάννης Παπατσίρος, δήλωσε: «Είχαμε την πολύ μεγάλη χαρά να καλωσορίσουμε και να υποδεχθούμε στο περίπτερό μας έναν πολύ μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων επιχειρηματιών του Τουρισμού και επισκεπτών, καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου της Έκθεσης Xenia. Με τη σιγουριά και την τεχνογνωσία του Ομίλου Eunice, η Joltie προσφέρει ολιστικές λύσεις στον τομέα της ιδιωτικής και δημόσιας φόρτισης, ιδανικές για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Πιστεύουμε πολύ στον κλάδο του τουρισμού και θεωρούμε ότι αποτελεί πεδίο με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης και πράσινης ενέργειας. Δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρά, ώστε σε μερικά χρόνια από σήμερα κάθε τουριστικό κατάλυμα στην Ελλάδα και την Κύπρο να διαθέτει τον δικό του φορτιστή Joltie. Στο ταξίδι της Joltie και του Ομίλου Eunice προς ένα βιώσιμο μέλλον είμαστε όλοι συνεπιβάτες.»

Η Head of Communications του Ομίλου Eunice, κα Μαρία Μιχαλάκη, ανέφερε: «Η πρώτη συμμετοχή του Ομίλου Eunice, μέσω της Joltie, στην Έκθεση Xenia ήταν για όλους μας μια πολύτιμη και ξεχωριστή εμπειρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές για τη φιλοξενία σε μια πραγματική γιορτή του ελληνικού Τουρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια επενδύουμε και ενισχύουμε διαρκώς το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών μας, με projects και ολιστικές λύσεις που επιταχύνουν τη διείσδυση και ανάπτυξη της πράσινης ενέργειας στην ελληνική αγορά. Ο Όμιλος Eunice δεν ακολουθεί τις εξελίξεις, τις δημιουργεί. Είμαστε υπερήφανοι που με τους φορτιστές Joltie by Eunice συμμετείχαμε σε μια Έκθεση-Θεσμό και φέραμε με επιτυχία σε επαφή τον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο με την ηλεκτροκίνηση, την πράσινη καινοτομία.»

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Η αλήθεια για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τι θα συμβεί (λογικά) στο αυριανό ντέρμπι

Γράφει ο Πρόεδρος ΠΑΕ *Η ιδιότητα του μετά Χριστόν προφήτη...