«Η Αχτσιόγλου υιοθετεί την πολιτική Μητσοτάκη» (vid)

Παρέμβαση στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», μετά την τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου για τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Έκπληκτος βλέπω να βάζουν στο στόμα μου και στις σκέψεις μου πράγματα που δεν με εκφράζουν. Είναι πολύ διαφορετικό το “μιλήστε εφόσον κακοποιείστε” από το “φταίτε επειδή κακοποιείστε”», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Η κυρία Αχτζιόγλου ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εγώ πιστεύω αυτά τα παλιακά “αυτή φταίει, αυτή τα ζήτησε”. Μακριά από εμένα εμένα οποιοδήποτε τέτοιο λογύδριο. Παρακαλώ πολύ δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατ’ αυτόν τον τρόπο», τόνισε.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

«Εγώ αγωνιζόμουν για μια γυναίκα που δεν μίλησε για την κακοποίησή της και για λογαριασμό της έτρεχα 10 χρόνια στα δικαστήρια. Επομένως έχω αποδείξει αν σκέφτομαι έτσι».

«Η κυρία Αχτσιόγλου υιοθετεί την πολιτική Μητσοτάκη»

«Η κυρία Αχτσιόγλου υιοθετεί την πολιτική Μητσοτάκη. Διαπιστώνει όλα τα προβλήματα “αλλά τι να κάνουμε”. Η κυρία Αχτσιόγλου κυβέρνησε και ήταν γυναίκα σε κυβέρνηση προοδευτική. Τι έκανε εκείνη για να διορθώσει τα προβλήματα που διαπίστωσε ότι υπάρχουν;».

«Με την κυρία Αχτσιόγλου μας χωρίζει μια άβυσσος πολιτικά. Εγώ είμαι ένας στρατευμένος της Αριστεράς και πιστεύω ότι μέσα στις δομές της προοδευτικής παράταξης πρέπει να λύνονται οι διαφωνίες. Το «σηκώνομαι και φεύγω γιατί είμαι πολύ κουρασμένη» αγγίζουν το όριο της αποστασίας και διαχωρίζω τη θέση μου κάθετα», πρόσθεσε.

«Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς», είπε ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....