Η απόφαση για το κλείσιμο της «Αυγής» είχε ληφθεί πολύ νωρίτερα

Με τη φράση «υπάρχει σοβαρό οικονομικό ζήτημα και πρέπει να το λύσουμε» σχολίασε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, την απόφαση για αναστολή της καθημερινής έκδοσης της «Αυγής».

Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε ότι «η απόφαση για τη βιωσιμότητα της “Αυγής” είχε παρθεί πολύ νωρίτερα» ενώ σχετικά με τη συζήτηση που έχει ανοίξει στον ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά τόνισε ότι «το αδιέξοδο στο ΣΥΡΙΖΑ είναι γιατί έχουμε πλέον μικρότερη χρηματοδότηση».

​Από την άλλη, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να εξηγήσει τη… δυστοκία για την πραγματοποίηση συνεδρίασης της Κ.Ο. του κόμματος, εμφανίστηκε αμήχανος, καθώς είπε ότι «κάναμε μια κοινοβουλευτική ομάδα τέσσερις ημέρες από τις εκλογές, την οποία διακόψαμε λόγω συνέντευξης του κ. Κασσελάκη εκείνη την ώρα. Δεν ήταν το καλύτερο… αλλά το αποφασίσαμε. Το προγραμματίσαμε για την επόμενη Τετάρτη και εκείνη την ημέρα έφυγε για την Αμερική. Τεχνικά ήταν αδύνατο. Θα έπρεπε να έχουμε βρει τρόπο να το κάνουμε νωρίτερα».

Εξήγησε, δε, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στις ΗΠΑ «πήρε την απόφαση χθες να συνεδριάσουν τα όργανα την ερχόμενη εβδομάδα. […] Τα στελέχη του κόμματος εκεί θα συζητήσουν για τα πολιτικά του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιολόγηση των εκλογών», ενώ διέψευσε την πληροφορία ότι υπήρχε συλλογή υπογραφών από στελέχη του κόμματος διερωτώμενος εάν υπάρχει σχετικό κείμενο που να έχει δει κανείς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...