Η αποκαλυπτική δημόσια εξομολόγηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τη ρήξη με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρά λίγο υποψηφιότητα του στις ευρωεκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την διαγραφή του.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν από τους πρώτους που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη μέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος. Γιατί είδα ένα νέο παιδί το οποίο έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό, που έξω είναι αλλιώς τα πράγματα, μου άρεσε αυτός ο νέος αέρας και το γεγονός ότι έξω υπάρχουν αξιοκρατία και άλλα πράγματα, τα οποία λείπουν στην Ελλάδα, και ίσως κάποιος μας τα φέρει επιτέλους εδώ. Δεν περίμενα όμως ότι αυτός ο άνθρωπος θα αναλάβει ένα κόμμα και μετά θα το παίξει «τα ξέρω όλα και συμφέρω». Δεν τα ξέρει όλα, δεν έχει γνώση των πραγμάτων των πολιτικών».

«Θα έπρεπε να έχει και πίστευα ότι θα είχε ένα επιτελείο ανθρώπων, που θα τον στηρίξει και επικοινωνιακά αλλά και πολύ περισσότερο να τον ενημερώνει για διάφορα πράγματα. Επειδή η γνώση του είναι λιγοστή για πολλά θέματα, πίστευα ότι θα πήγαινε επί κειμένου. Επί κειμένου το οποίο θα έχουν φτιάξει κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα και τις γραμμές του κόμματος και βεβαίως με τη δική του σύμφωνη γνώμη. Πόσες πατάτες έχει κάνει από τότε που ανέλαβε;».

«Δηλαδή είναι τα λάθη το ένα πάνω στο άλλο. Και εντάξει εγώ, ας πούμε, είπα μια δήλωση η οποία παρεξηγήθηκε και αποπέμφθηκα ως εκ τούτου. Αυτός έχει πει 50! Αυτόν ποιος θα τον αποπέμψει;» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Παπανώτας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ