Η απάντηση του Νίκου Παππά στις παράνομες δημοσιοποιήσεις προσωπικών συνομιλιών από τρολάκια της άκρας Δεξιάς (vid)

Με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το ηχητικό με πρωταγωνιστή, τον ευρωβουλευτή Νίκο Παππά ο πρώην μπασκετμπολίστας απάντησε με βίντεο μέσω του Instagram.

Σε βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ο ευρωβουλευτής χαρακτηρίζει παράνομες τις δημοσιοποιήσεις προσωπικών συνομιλιών και απέδωσε τις πρωτοφανείς απειλές του στον οχετό που λαμβάνει καθημερινά στο Instagram από διάφορους πολίτες, δείχνοντας μάλιστα και πολλά από τα μηνύματα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μάλιστα ότι από τον οχετό που λαμβάνει θα συνεχίσει να τους απαντάει όπως αξίζει και ότι αυτό δεν θα σταματήσει.

«Μην κουράζετε τα τρολάκια θα σας δίνω εγω τις συνομιλίες» αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο που ανάρτησε και απέδωσε τον θόρυβο που ξέσπασε στην προσπάθεια του Μαξίμου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Instagram:

«Λοιπόν για τους “Ρομπέν των Δασών” προβοκάτορες, να ενημερώσω ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών και δεδομένων είναι ρητώς απαγορευμένη από τον νόμο, του οποίου εσείς αυτοχριστήκατε υπερασπιστές. Επίσης, να ενημερώσω ότι δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω “αχ, δεν έχω τίποτα να κάνω, ας τσακωθώ με όποιον βρω”. Από τον οχετό που λαμβάνω, ανεξαρτήτως από πού προέρχεται, από φασίστες, από αστυνόμους, από μπασκετμπολίστες, θα τους απαντάω όπως τους αξίζει. Δεν θα σταματήσει αυτό, για τα πρακτικά και μόνο μπορείτε να δείτε μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνω κατά καιρούς – αυτές τις ομορφιές. Μην κουράζεστε, λοιπόν, τα τρολάκια. Θα σας βγάζω εγώ από τον κόπο και θα σας δείχνω συνομιλίες».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Το θέμα που καίει λοιπόν, όμως, δεν είναι οι προσωπικές μου συνομιλίες με φασιστοειδή, ακροδεξιούς και λοιπούς, αλλά η πραγματική φωτιά καίει που απέτυχε αυτή η κυβέρνηση της πλάκας να σβήσει. Συνεχίζεται και αμολάτε χαρταετό. Καλό αποκαλόκαιρο εκεί στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου, που ασχολείται μαζί μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ