Η απάντηση Λακόπουλου στο εξώδικο Σκουρλέτη (doc)

Με εξώδικη δήλωση απαντά ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος στο εξώδικο που του έστειλε πρόσφατα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή άρθρο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο «Ανοιχτό Παράθυρο» και στο οποίο ο δημοσιογράφος του ασκεί σκληρή κριτική.

Στην απάντησή του ο κ. Λακόπουλος δηλώνει έκπληκτος από το εξώδικο που έλαβε ενώ επικαλείται την ελευθερία έκφρασης και του Τύπου ενώ κάνει λόγο για κριτική που ο κ. Σκουρλέτης ως «δημόσιο πολιτικό πρόσωπο» και ως «αριστερός» θα έπρεπε να γνωρίζει ότι «οφείλει» να ανέχεται.

Κατά την άποψη του δημοσιογράφου, η κριτική δεν έχει υπερβεί το Συνταγματικό μέτρο ούτε την δεοντολογία του επαγγέλματός του.

Δείτε ολόκληρη την απάντηση του Γιώργου Λακόπουλου:

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ζητά με εξώδικο από τον δημοσιογράφο του να γράψει άρθρο αποκατάστασης στην διαδικτυακή εφημερίδα, όπου δημοσιεύτηκε «προσβλητικό και συκοφαντικό προς το πρόσωπό του» άρθρο.

Στην περίπτωση που ο Γιώργος Λακόπουλος δεν προχωρήσει στην δημόσια αποκατάσταση του κ. Σκουρλέτη, εκείνος επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.