Η Έλενα Ακρίτα διέσυρε δημόσια την Γιαννακά του iefimerida.gr – Τα ρυπαρογραφήματα, η απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα και το ραντεβού στα δικαστήρια

Κριτική στην δημοσιογράφο Σοφία Γιαννακά ασκεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα με αφορμή άρθρο της Γιαννακά στο iefimerida που αναφέρεται στις ευρωεκλογές.

«…Με τις ευρωεκλογές θα κλείσει και μια περίοδος μανίας καταδίωξης» αναφέρει η Σοφία Γιαννακά στο άρθρο της και συμπληρώνει:
«Τα φαντάσματα των Τεμπών και των υποκλοπών, που μας ταλαιπώρησαν όλο το προηγούμενο διάστημα, θα ζυγιστούν στην κάλπη και θα σταλούν τα αντίστοιχα μηνύματα. Θα κριθεί αν θα συνεχίσουμε να ζούμε με μίζερες διαβολές, καχυποψία και διώξεις. Και θα μετρηθεί η τακτική των κομμάτων που διαβάζουν την κοινωνία έχοντας πάντα να καταγγείλουν κάτι».

Η Ελενα Ακρίτα σχολίασε επί αυτού γράφοντας στο FB:
“Σοφία Γιαννακά στο iefimerida:
«Τα φαντάσματα των Τεμπών που μας ταλαιπώρησαν».
Τα φαντάσματα των Τεμπών πολύ την ταλαιπώρησαν την κ. Γιαννακά που γραφει στο εν λόγω σάιτ.
Μεγάλη «ταλαιπωρία» βρε παιδί μου, οι 57 νεκροί, ακόμα μεγαλύτεροι οι συγγενείς των θυμάτων που ψάχνουν το δίκιο τους θρηνώντας τους αγαπημένους τους.
«Μίζερες διαβολές» τα χαρακτηρίζει η συστηματική και ενθουσιώδης υμνήτρια του Μητσοτάκη, ελπίζοντας ίσως σε κάποια θεσούλα, σε κάποιο πόστο, σε κατιτίς τέλος πάντων. Κρίμα τόσος ζήλος – ίνα μη τι χείρον είπω – να πάει χαμένος. Η …ταλαιπωρημένη είναι πρώην ΠΑΣΟΚ που έφαγε πόρτα από τον ΣΥΡΙΖΑ (δες σχόλια).
Υ. Γ. Έχω κάνει αγωγή στην κυρία αυτή και στην εφημεριδα της (εκδικάζεται σε λίγους μήνες). Πολλές φορές έχει αποπειραθεί να δολοφονήσει τον χαρακτήρα μου με ψευδή και συκοφαντικά ρυπαρογραφήματα.
Ραντεβού στη μαγευτική Ευελπίδων, λοιπόν”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ