Ηχητικό-φωτιά: Κορυφαίο στέλεχος της Αριστεράς τα βάζει με την Καρυστιανού για την έρευνα – Η αποκάλυψη Κοττάκη για το όνομα που έριχνε τσιμέντα (aud)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Έχετε διαβάσει ουκ ολίγες φορές εδώ πέρα, για τον βρόμικο ρόλο που διαδραματίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η… ελληνική ψευτοαριστερά στην υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών και την απόπειρα της συγκάλυψης από τη συμμορία που κατοικοεδρεύει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο ηχητικό που θα ακούσετε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης αποκαλύπτει τα εξής: “Να σας πω και κάτι ακόμα, κορυφαία προσωπικότητα της Αριστεράς μας είπε ότι η #αρυστιανού με την εμμονή της να ασχολείται με την εμπορική αμαξοστοιχία παρεμποδίζει την έρευνα!
Αν σας έλεγα το όνομα θα πέφτανε τσιμέντα!”

Ακούστε τοι ηχητικό:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...