Ηχητικό-βόμβα: Η σοκαριστική εξομολόγηση του Νίκου Κοτζιά στην Κατερίνα Ακριβοπούλου για τον βρόμικο ρόλο Τζανακόπουλου και Σκουρλέτη (aud)

Την ανάγκη για ενότητα της Αριστεράς απέναντι σ’ ένα σύστημα διαπλοκής, ολιγαρχίας και Νέας Δημοκρατίας, προέκρινε μιλώντας στο Κόκκινο και την Κατερίνα Ακριβοπούλου, ο Νίκος Κοτζιάς. Με αφορμή την θετική ανταπόκριση Κασελάκη στην πρόταση του πρώην υπουργού Εξωτερικών για διάλογο και συνεργασία με την Κίνηση «Πράττω», ο Ν.Κοτζιάς υπογράμμισε ότι ο στόχος είναι να υπάρχει ένας διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε δεύτερο επίπεδο να υπάρξει συνεργασία για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο μέτωπο.

Απαντώντας στις αιτιάσεις για τον όρο πατριωτική Αριστερά, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να κάνει μπίζνες, είναι ο μικρός εταίρος των μεγάλων τουρκικών επιχειρήσεων. Συνεπώς δεν υπάρχουν δεξιά και αριστερά εθνικά θέματα. Υπάρχουν δεξιές και αριστερές απαντήσεις. Και όταν η Αριστερά εγκαταλείπει τα εθνικά θέματα, επειδή θεωρεί το ερώτημα δεξιό, τότε οι απαντήσεις που θα κυριαρχήσουν είναι δεξιές κα ακροδεξιές».

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που είχαμε μια απάντηση από τον κ. Κασσελάκη γιατί τις προτάσεις διαλόγου και συνεργασίας δεν είναι η πρώτη φορά που τις κάναμε στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με τον κ. Σκουρλέτη και τον κ. Τζανακόπουλο σε καίριες θέσεις, όλα πάγωναν.»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.