Ηχητικό-βόμβα: Η σοκαριστική εξομολόγηση του Νίκου Κοτζιά στην Κατερίνα Ακριβοπούλου για τον βρόμικο ρόλο Τζανακόπουλου και Σκουρλέτη (aud)

Την ανάγκη για ενότητα της Αριστεράς απέναντι σ’ ένα σύστημα διαπλοκής, ολιγαρχίας και Νέας Δημοκρατίας, προέκρινε μιλώντας στο Κόκκινο και την Κατερίνα Ακριβοπούλου, ο Νίκος Κοτζιάς. Με αφορμή την θετική ανταπόκριση Κασελάκη στην πρόταση του πρώην υπουργού Εξωτερικών για διάλογο και συνεργασία με την Κίνηση «Πράττω», ο Ν.Κοτζιάς υπογράμμισε ότι ο στόχος είναι να υπάρχει ένας διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε δεύτερο επίπεδο να υπάρξει συνεργασία για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο μέτωπο.

Απαντώντας στις αιτιάσεις για τον όρο πατριωτική Αριστερά, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να κάνει μπίζνες, είναι ο μικρός εταίρος των μεγάλων τουρκικών επιχειρήσεων. Συνεπώς δεν υπάρχουν δεξιά και αριστερά εθνικά θέματα. Υπάρχουν δεξιές και αριστερές απαντήσεις. Και όταν η Αριστερά εγκαταλείπει τα εθνικά θέματα, επειδή θεωρεί το ερώτημα δεξιό, τότε οι απαντήσεις που θα κυριαρχήσουν είναι δεξιές κα ακροδεξιές».

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που είχαμε μια απάντηση από τον κ. Κασσελάκη γιατί τις προτάσεις διαλόγου και συνεργασίας δεν είναι η πρώτη φορά που τις κάναμε στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με τον κ. Σκουρλέτη και τον κ. Τζανακόπουλο σε καίριες θέσεις, όλα πάγωναν.»

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...