Ηχηρό «χαστούκι» στον Ανδρουλάκη – Νέα παραίτηση-βόμβα στο ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση-κόλαφο (pic)

«Βλέπω ότι η παρουσία μου στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα νόημα», έγραψε μεταξύ άλλων ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα με το οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Ο 54χρονος καλλιτέχνης σε ανάρτησή του άφησε αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε να διαγραφεί:

«Επειδή … έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα αυτή τη φορά η εμπιστοσύνη μου στην ηγεσία και ένα μεγάλο μέρος των στελεχών, αποχωρώ. Σας παρακαλώ όπως με διαγράψετε».

Ο Σπύρος Πώρος μάλιστα, έκανε λόγο και για «αλλοιωμένο πολιτικό σκηνικό όπου βασιλεύει το γλείψιμο και η βρωμιά», σχολιάζοντας ότι «δυστυχώς η ένταξή μου στο ΠΑΣΟΚ μετά από παρότρυνση φίλων, δεν μου έδωσε την πληρότητα του ότι θα μπορούσα να αλλάξω και να συνεισφέρω…»

Η ανάρτηση του Σπύρου Πώρου:
«Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική, το έκανα αποκλειστικά και μόνο διότι ήθελα να βοηθήσω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, την χώρα μου με μόνη κατεύθυνση την κοινωνική δικαιοσύνη. Ως σοσιαλιστής υπηρέτησα αυτό τον σκοπό ανά τον κόσμο, χωρίς καμία υστεροβουλία.

Δυστυχώς η ένταξή μου στο ΠΑΣΟΚ μετά από παρότρυνση φίλων, δεν μου έδωσε την πληρότητα του ότι θα μπορούσα να αλλάξω και να συνεισφέρω στο αλλοιωμένο πολιτικό σκηνικό όπου βασιλεύει το γλείψιμο και η βρωμιά.

Επειδή μετά από μια στάση αναμονής που τήρησα καταρχάς, βλέπω ότι η παρουσία μου στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα νόημα, και έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα αυτή τη φορά, η εμπιστοσύνη μου στην ηγεσία και ένα μεγάλο μέρος των στελεχών, αποχωρώ. Σας παρακαλώ όπως με διαγράψετε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...