Ηχηρό μήνυμα Πούτιν στον ελληνικό λαό και μάλιστα στα… ελληνικά – Θα είναι τραγικές οι συνέπειες της πολιτικής Μητσοτάκη (pic)

Μήνυμα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν προς τον ελληνικό λαό, το οποίο μάλιστα εκπέμπεται στα… ελληνικά (!), αναρτήθηκε από την ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα στην πλατφόρμα Χ και πλέον δείχνει ότι η κρισιμότητα της κατάστασης σε ότι αφορά την επαπειλούμενη πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στην Ουκρανία μαζί με τις λοιπές δυνάμεις του ΝΑΤΟ, έχει περάσει στο «κόκκινο»

Ο Ρώσος πρόεδρος διαμηνύει στους Έλληνες για τις «τραγικές συνέπειες» που θα είχε μια τέτοια κίνηση.

Η δήλωση Β.Πούτιν, πραγματικά δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το τι μέλλει γενέσθαι σε ότι αφορά τις στρατιωτικές δυνάμεις των εθνών που θα κτυπήσουν την Ρωσία.

«Η Δύση χωρίς καμία ντροπή δηλώνει ότι η Ρωσία δήθεν σκοπεύει να επιτεθεί στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα οι ίδιοι οι δυτικοί επιλέγουν τους στόχους για να χτυπήσουν το έδαφός μας.

Γίνεται λόγος για το ενδεχόμενο αποστολής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Θυμόμαστε την μοίρα εκείνων που κάποτε έστειλαν τα στρατεύματά τους στη χώρα μας. Αλλά τώρα οι συνέπειες για τους πιθανούς επεμβαίνοντες θα είναι πολύ πιο τραγικές».

Μετά την δήλωση του Β.Πούτιν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έσπευσε αργά το βράδυ να διαψεύσει δημοσίευμα του αμερικανικού Newsweek ότι «Συνολικά 32 ελληνικά μαχητικά θα μετάσχουν στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που θα επιτεθούν στην Ρωσία».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....