Ημέρα ντροπής και ασύλληπτος διασυρμός: «Είσαι ανέντιμη και υποκρίτρια» είπαν στην Ντόρα Μπακογιάννη

Προκαλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς η αδελφή του πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη εισηγήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διάσκεψη του Συμβουλίου της Ευρώπης πρόταση για την ένταξη του Κοσόβου, η οποία και τελικώς υπερψηφίστηκε!

Τέσσερις στους πέντε Έλληνες βουλευτές ψήφισαν υπέρ της ένταξης του Κοσόβου.

Καταψήφισε μόνο η Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απείχαν οι Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Με 131 ψήφους υπέρ, 29 κατά και 11 αποχές, η Κοινοβουλευτική Διάσκεψη Συμβουλίου της Ευρώπης ενέκρινε την πρόταση για να γίνει το Κόσοβο δεκτό ως μέλος, αποκτώντας δηλαδή status χώρας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βάζει το χέρι της ώστε να ακρωτηριαστεί εδαφικά η Σερβία και να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο κράτος το οποίο στο άμεσο μέλλον μπορεί να ενωθεί με την Αλβανία δημιουργώντας την Μεγάλη Αλβανία. Την ίδια ώρα ο υποκριτής Μητσοτάκης που στηρίζει τους ναζί του Κιέβου, ενοχλείται, δήθεν, εάν συμβεί κάτι παρόμοιο στην Ουκρανία.

Στην Σερβία είναι έξαλλοι με την Ντόρα Μπακογιάννη και όχι μόνο με αυτή αλλά και με ολόκληρη την Ελλάδα κάτι το οποίο δεν είναι καλό για τους Έλληνες, καθώς ιστορικά σε περιόδους κρίσης οι υποτιθέμενοι Δυτικοί σύμμαχοι εγκαταλείπουν την χώρα πρώτη απ’ όλους και με την συμπεριφορά αυτή δύσκολα θα μπορούσε να ζητηθεί βοήθεια από τους Σέρβους.

Το Κόσοβο δεν είναι απλά μία περιοχή. Είναι σερβικό έδαφος και οι Σέρβοι αυτό το θεωρούν (και είναι) εδαφικό «ακρωτηριασμό».

Δυστυχώς, από όλους όσους ψήφισαν μόνο η Νίνα Κασιμάτη κατανόησε την σοβαρότητα του πράγματος και τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν για τη χώρα.

Η Μπιλιάνα Πάντιτς Πίλια αποκάλεσε την Ντόρα Μπακογιάννη ανέντιμη και υποκρίτρια.

«Με αυτό που κάνετε θα ανοίξετε το Κουτί της Πανδώρας», είπε η Σέρβα βουλευτής απευθυνόμενη στην Ντ. Μπακογιάννη τονίζοντας ότι θα υπάρξουν συνέπειες και για την Ελλάδα.

Βλέποντας τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια κάποιος εύκολα θα μπορούσε να πει ή να υποθέσει ότι, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επεδίωξε ή τουλάχιστον δεν εμπόδισε να διαρραγούν οι σχέσεις της Ελλάδας με ομόδοξες χώρες που ιστορικά στάθηκαν στο πλευρό της.

Αυτή τη στιγμή οι σύγχρονες ΗΠΑ και η ΕΕ, είναι αυτές οι οποίες έχουν «αλλεργία» στους ορθοδόξους δεσμούς και νιώθουν ικανοποιημένες με την ακύρωση τους καθώς ήταν ενάντιοι στα συμφέροντα τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ