Ζουν ανάμεσά μας αυτοί που ψηφίζουν τον θίασο του Μητσοτάκη – Το βίντεο που ξεμπροστιάζει τον θλιβερό πολιτικό απατεώνα, Άκη Σκέρτσο (vid)

Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός του πολιτικού απατεώνα, Άκη Σκέρτσου στο διαδίκτυο, μετά τις πρωτοφανείς ανοησίες που ξεστόμισε ότι τα προϊόντα στη Γερμανία πωλούνται φθηνότερα εκεί από ότι στην Ελλάδα επειδή είναι… υποδεέστερα.

Είναι να απορεί κανείς τι είδους άνθρωποι δίνουν την ψήφος τους στον πολιτικού απατεώνες που κυβερνούν τον τόπο. Τι είδους άνθρωποι είναι εκείνοι που ψηφίζουν τον θίασο του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Δείτε τι γράφεται στο διαδίκτυο:

Να εδώ ο Ακης Σκέρτσος εξηγεί πως ένα απορρυπαντικό πουλιέται στην Γερμανία στη μισή τιμή απ΄ ότι στην Ελλάδα γιατί η πολυεθνική που το παράγει το φτιάχνει… υποδεέστερο για τους Γερμανούς!
Εσύ που συνεχίζεις να ψηφίζεις αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες που έχουν αναγάγει την εξαπάτηση και την προσβολή της νοημοσύνης των πολιτών σε επάγγελμα, έχεις αναλογιστεί ποτέ με πόσους διαφορετικούς τρόπους σε χλευάζουν και σε φτύνουν κατάμουτρα καθημερινά, δίχως τον παραμικρό ενδοιασμό;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ