«Ζητούσε βοήθεια από τον Τανιμανίδη…» – Πολύ άσχημα τα νέα για τον Νίκο Χατζηνικολάου που δεν λέει να ξεκολλήσει

Στο βραδινό δελτίο του Αντένα της περασμένης Παρασκευής, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε τον Σάκη Τανιμανίδη, παρουσιαστή τής Φάρμας, του ριάλιτι της καλλιτεχνικής και σελεμπριτίστικης αγροτιάς. Στο τέλος τής συνομιλίας τους, ο παρουσιαστής του δελτίου είπε αστειευόμενος στον Τανιμανίδη, να προσέχει περισσότερο το Σάββατο γιατί η Φάρμα θα είναι το λιντ ιν τής δικής του εκπομπής, του Ενώπιος Ενωπίω, που είχε αλλάξει ημέρα και έκανε πρεμιέρα ως σαββατιάτικη. Δηλαδή η εκπομπή που είχε ταλαιπωρηθεί τις Δευτέρες, σφηνωμένη ανάμεσα σε ένα δημοφιλέστατο ριάλιτι, το Σαρβάιβορ, και σε ένα ημι-ριάλιτι, το Μάστερ Σεφ, ζητούσε βοήθεια, κατά κάποιο τρόπο, από ένα καραμπινάτο ριάλιτι!

Η Φάρμα δεν έδωσε κάνα σπουδαίο ποσοστό στο Ενώπιος Ενωπίω, και σίγουρα ήταν μικρότερο από εκείνο που έπαιρνε κάθε Δευτέρα η εκπομπή τού Χατζηνικολάου από τις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα το «αγροτικό» παιχνίδι είχε 18,2% στο σύνολο και 16,7% στο λεγόμενο δυναμικό κοινό (ηλικίες 18-54), ενώ η συνέντευξη του Χατζηνικολάου από τον Γιώργο Κατσαρό (πολύ ενδιαφέρων καλεσμένος) κινήθηκε στα συνήθη ποσοστά των τελευταίων εβδομάδων, σημειώνοντας 11,1% και 8,4% αντιστοίχως. Έτσι, ο Νίκος Χατζηνικολάου στις εκτός δελτίου (το οποίο ανεβαίνει τελευταία) τηλεοπτικές δραστηριότητές του είναι κολλημένος σε χαμηλές τηλεθεάσεις, παρά τις κινήσεις του για να βελτιώσει την κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό ότι την προπερασμένη Δευτέρα, στις 5 Απριλίου, αντί για Ενώπιος Ενωπίω έκανε την ίδια ώρα έκτακτη ενημερωτική εκπομπή (πανδημία, οικονομικές συνέπειες κ.λπ.) η οποία επίσης δεν αποκολλήθηκε από τα χαμηλά ποσοστά σημειώνοντας 11,6% και 8,8%. Ενδεικτικό της αμηχανίας που προκαλεί αυτή η κατάσταση των τηλεοπτικών αριθμών, είναι ότι την αμέσως προηγούμενη Δευτέρα, στις 12 Απριλίου, δεν έγινε καμία εκπομπή στον Αντένα με τον Ν.Χ., εκτός του δελτίου βέβαια.

Καλό ξεκίνημα, κακή συνέχεια

Ολόκληρο τον Μάρτιο και στις αρχές του Απριλίου μόνο μία φορά το Ενώπιος Ενωπίω (ή η έκτακτη ενημερωτική τού Ν.Χ.) ξεπέρασε το 13%. Ήταν την 1η Μαρτίου με καλεσμένο τον Πάνο Μουζουράκη που κατέγραψε 16.0% και 11,7%. Ακολούθησαν:

  • στις 8/3 ο Γιώργος Κωνσταντίνου με 12,5% και 8,7%,
  • στις 15/3 η Νατάσσα Θεοδωρίδου με 9,9% και 7,4% (ίσως να αποτελεί και ιστορικό χαμηλό για την εκπομπή, καθώς και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες είχε μονοψήφια νούμερα),
  • στις 22/3 η Κατερίνα Παπουτσάκη με 12,9% και 8,5%,
  • στις 29/3 ο Σταμάτης Σπανουδάκης με 11,4% και 7,1%, και
  • στις 5/4 η ενημερωτικού εκπομπή που αναφέραμε με 11,6% και 8,8%.

Τη νέα τηλεοπτική περίοδο το Ενώπιος Ενωπίω άρχισε τη διαδρομή του με μια πολύ καλή παρουσίαση και ανάλογα καλά ποσοστά. Στις 14 Σεπτεμβρίου, συγκεκριμένα, είχε καλεσμένη τη Χαρούλα Αλεξίου με την οποία κατέγραψε 18,7% στο σύνολο, 11,6% στις ηλικίες 18-54 και 9,6% σε εκείνες των 15-44.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...