Ζαχαριάδης για ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε πάρει απόφαση να μην χρωστάμε» – Τι λέει για την «Αυγή»

Στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην αναστολή του καθημερινού φύλλου της «Αυγής» αναφέρθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ο κ. Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στην ανοιχτή πρόσκληση του κ. Κασσελάκη στον κόσμο, δηλαδή μία μέρα την εβδομάδα να υποδέχεται τους πολίτες στο γραφείο του.

«Μόνο θετικά βλέπω αυτή την κίνηση. Και εγώ προεκλογικά πολλές φορές συναντιέμαι με πολίτες. Είναι σωστό γενικά αυτό.

Όπου υπάρχει ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία. Μας βοηθάει να δούμε πόσο σημαντικό είναι στο να μην αποκατασταθεί η λειτουργία του κόμματος – η δια ζώσης – με το ψηφιακό μόνο.

Να πάμε σε μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει από το 2022, υβριδικής λειτουργίας. Και αναβαθμισμένη ψηφιακή αλλά και ανθρώπινη επαφή», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι φέρεται να βρέθηκε στο στόχαστρο του κ. Κασσελάκη, ο κ. Ζαχαριάδης ανέφερε: «Δεν αισθάνομαι στο στόχαστρο κανενός ούτε βάζω και κανέναν στο στόχαστρο το δικό μου. Θεωρώ ότι έχουμε μια πολιτική λειτουργία μέσα στο κόμμα, είναι σημαντικό το γεγονός ότι συνεδριάζουμε περισσότερο από την προηγούμενη περίοδο.

Πιστεύω έχουμε καλύτερες προοπτικές να ανακάμψουμε περισσότερο και να ανασυγκροτηθούμε. Πάντα σε αυτό το κόμμα τοποθετούμαι με όρους συντροφικότητας και προσφοράς, δεν έχω αντιπάλους, μόνο συντρόφους και φίλους».

Ζαχαριάδης για την «Αυγή»: Μας λείπει

Για την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής για τα οικονομικά προβλήματα του κόμματος, αλλά και της Αυγής: «Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατότητα, να απαντηθούν σκληρά και αποφασιστικά διλήμματα για να μπορέσουμε να λειτουργούμε και στο καθημερινό φύλλο, και στο ραδιόφωνο «Στο κόκκινο», σε πλήρη διαδικασία.

Ήδη η εφημερίδα λείπει. Ένα κόμμα τόσων πολλών μελών πρέπει να κοιτάξει να το ανατάξει αυτό. Η Αυγή είναι μια εφημερίδα που υπάρχει πολύ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, και εκτιμώ ότι υπάρχει αναγκαιότητα να υπάρχει σήμερα στο καθημερινό της φύλλο και μετά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Κι συνέχισε: «Έχουμε πάρει απόφαση να μην χρωστάμε στις τράπεζες ούτε ένα ευρώ. Αν παίρναμε δάνειο αυτό το μισό δισεκ. ευρώ που χρωστάει η ΝΔ στις τράπεζες, θα μπορούσαμε να βγάζουμε την Αυγή, το Κόκκινο για 250 χρόνια χωρίς καμία άλλη πηγή χρηματοδότησης.

Εμείς δεν θέλουμε να χρωστάμε πουθενά, αν είναι να χρωστάμε θα γίνουμε αυτό το χάλι που είναι η ΝΔ. Λείπει η Αυγή. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να γίνει μια προσαρμογή λόγω οικονομικών προβλημάτων».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...