Ζαχαριάδης για ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε πάρει απόφαση να μην χρωστάμε» – Τι λέει για την «Αυγή»

Στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην αναστολή του καθημερινού φύλλου της «Αυγής» αναφέρθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ο κ. Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στην ανοιχτή πρόσκληση του κ. Κασσελάκη στον κόσμο, δηλαδή μία μέρα την εβδομάδα να υποδέχεται τους πολίτες στο γραφείο του.

«Μόνο θετικά βλέπω αυτή την κίνηση. Και εγώ προεκλογικά πολλές φορές συναντιέμαι με πολίτες. Είναι σωστό γενικά αυτό.

Όπου υπάρχει ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία. Μας βοηθάει να δούμε πόσο σημαντικό είναι στο να μην αποκατασταθεί η λειτουργία του κόμματος – η δια ζώσης – με το ψηφιακό μόνο.

Να πάμε σε μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει από το 2022, υβριδικής λειτουργίας. Και αναβαθμισμένη ψηφιακή αλλά και ανθρώπινη επαφή», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι φέρεται να βρέθηκε στο στόχαστρο του κ. Κασσελάκη, ο κ. Ζαχαριάδης ανέφερε: «Δεν αισθάνομαι στο στόχαστρο κανενός ούτε βάζω και κανέναν στο στόχαστρο το δικό μου. Θεωρώ ότι έχουμε μια πολιτική λειτουργία μέσα στο κόμμα, είναι σημαντικό το γεγονός ότι συνεδριάζουμε περισσότερο από την προηγούμενη περίοδο.

Πιστεύω έχουμε καλύτερες προοπτικές να ανακάμψουμε περισσότερο και να ανασυγκροτηθούμε. Πάντα σε αυτό το κόμμα τοποθετούμαι με όρους συντροφικότητας και προσφοράς, δεν έχω αντιπάλους, μόνο συντρόφους και φίλους».

Ζαχαριάδης για την «Αυγή»: Μας λείπει

Για την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής για τα οικονομικά προβλήματα του κόμματος, αλλά και της Αυγής: «Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατότητα, να απαντηθούν σκληρά και αποφασιστικά διλήμματα για να μπορέσουμε να λειτουργούμε και στο καθημερινό φύλλο, και στο ραδιόφωνο «Στο κόκκινο», σε πλήρη διαδικασία.

Ήδη η εφημερίδα λείπει. Ένα κόμμα τόσων πολλών μελών πρέπει να κοιτάξει να το ανατάξει αυτό. Η Αυγή είναι μια εφημερίδα που υπάρχει πολύ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, και εκτιμώ ότι υπάρχει αναγκαιότητα να υπάρχει σήμερα στο καθημερινό της φύλλο και μετά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Κι συνέχισε: «Έχουμε πάρει απόφαση να μην χρωστάμε στις τράπεζες ούτε ένα ευρώ. Αν παίρναμε δάνειο αυτό το μισό δισεκ. ευρώ που χρωστάει η ΝΔ στις τράπεζες, θα μπορούσαμε να βγάζουμε την Αυγή, το Κόκκινο για 250 χρόνια χωρίς καμία άλλη πηγή χρηματοδότησης.

Εμείς δεν θέλουμε να χρωστάμε πουθενά, αν είναι να χρωστάμε θα γίνουμε αυτό το χάλι που είναι η ΝΔ. Λείπει η Αυγή. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να γίνει μια προσαρμογή λόγω οικονομικών προβλημάτων».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;