Ζαχάροβα: Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την όποια «ρεαλιστική» ειρηνευτική πρωτοβουλία για την Ουκρανία

Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την όποια «ρεαλιστική» ειρηνευτική πρωτοβουλία για τη σύγκρουση στην Ουκρανία που θα λαμβάνει υπόψιν τα συμφέροντα της Ρωσίας και την κατάσταση επί του πεδίου, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Είμαστε ανοικτοί σε διαπραγματεύσεις, είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε την όποια ρεαλιστική, μη πολιτικοποιημένη πρωτοβουλία – φυσικά», δήλωσε η Ζαχάροβα, προσθέτοντας ότι η Ρωσία θα εξετάσει μόνο μια διευθέτηση «που βασίζεται στο να λαμβάνονται υπόψιν τα συμφέροντά μας».

«Θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά: η λέξη-κλειδί είναι να λαμβάνονται υπόψιν τα συμφέροντα της χώρας μας, η σημερινή κατάσταση επί του πεδίου και οι εγγυήσεις συμμόρφωσης με τις σχετικές συμφωνίες».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.