Εύα Καϊλή: Ακολουθούν και άλλοι Ελληνες;

Tο… κουτί τον αποκαλύψεων για το σκάνδαλο Qatar Gate έχει ανοίξει ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι.

Ο Ιταλός πολιτικός έχει συμφωνήσει να συνεργαστεί με τις αρχές και όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα αναμένεται να προχωρήσει σε συγκεκριμένα ονόματα και γεγονότα.

Στοιχεία που εικάζεται πως θα «κάψουν» εμπλεκόμενους με το σκάνδαλο καθώς αυτό περιλαμβάνει η «συμφωνία» που φέρεται να έχει κάνει με τις Αρχές του Βελγίου.

Την ίδια στιγμή η Εύα Καϊλή επιμένει στην αθωότητά της για την υπόθεση με τους Βέλγους να κάνουν λόγο πως η ίδια αρνήθηκε να κάνει αντίστοιχη συμφωνία με τους Βέλγους, ανάλογη του Παντσέρι. Η Ελληνίδα πολιτικός, μέσω του εκπροσώπου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, συνεχίζει να κάνει λόγο για «προδοσία» ιδιαίτερα από την πλευρά του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Θα εμπλακούν και άλλοι Ελληνες
Οπως ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος οι Βέλγοι περιμένουν τα όσα θα πει ο Παντσέρι για να δουν αν θα μπορέσουν να «δέσουν» την κατηγορία για δωροδοκία, της Καϊλή. ωστόσο όπως εκτίμησε ο έμπειρος νομικός αναμένεται να μιλήσει και για άλλους Ευρωβουλευτές από διάφορες χώρες ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμπλακούν και ονόματα Ελλήνων.

«Είναι παντελώς αναξιόπιστος, είναι χειραγωγούμενος. Ο,τι του πουν θα το υπογράψει. Ο στόχος του είναι να διαφυλάξει την ελευθερία της γυναίκας του και της κόρης του. Εκτιμώ πως η συμφωνία που έκαναν δεν θα τηρηθεί γιατί θα υπάρξει ισχυρή αντίσταση από αυτούς που θα κατηγορήσει» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας σε βραδινή εκπομπή στο Kontra24.

Παράλληλα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επανέλαβε τα περί βασανιστηρίων της Ευας Καϊλή από τους Βέλγους. Οπως είπε, δεν της επέτρεπαν να πλυθεί παρότι ήταν αδιάθετη ενώ κρατούσαν διαρκώς αναμμένα τα φώτα για να μην μπορεί να κοιμηθεί. «Οταν τα είπα, ο εισαγγελέας έμεινε άφωνος και κοιτούσε τον ανακριτή που είχε δώσει την εντολή για την προφυλάκιση. Ηταν αμήχανοι. Είχα πετύχει τον σκοπό μου. Τους ταρακούνησα» συμπλήρωσε. Ανέφερε μάλιστα πως η κ. Καϊλή «Αισθάνεται προδομένη, για τη βαλίτσα από τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε. Αναρωτιέται πώς επέτρεψε αυτό το “τοξικό τέρας” μέσα στο σπίτι της. θεωρεί πως αυτή η βαλίτσα είναι προϊόν προδοσίας».

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ