Ευρωεκλογές: Πώς θα κλείσουν την προεκλογική εκστρατεία τους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Λίγες ώρες έμειναν για να πάνε στις κάλπες οι πολίτες για τις Ευρωεκλογές και τα κομματικά επιτελεία συνεχίζουν τον προεκλογικό τους αγώνα.

Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις για τις Ευρωεκλογές αναμένονται σήμερα το βράδυ και οι πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν εκ νέου τα διλήμματα της επικείμενης αναμέτρησης, εστιάζοντας πρωτίστως στη γκρίζα ζώνη των αναποφάσιστων.

Στο Σύνταγμα απόψε η Νέα Δημοκρατία, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση. Με σύνθημα «σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη».

Την Κυριακή το βράδυ θα βγουν φυσικά και συμπεράσματα ως προς την κατανομή των πολιτικών δυνάμεων εντός της χώρας. Όπως είπε πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, «όσο πιο ισχυρή είναι η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο γρήγορα θα πάει στις μεταρρυθμίσεις».

Επιπλέον: «εμείς θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος. Έχει, όμως, πολύ μεγάλη σημασία να μην αισθάνονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι έχουν δικαίωμα να αμφισβητήσουν την πολιτική νομιμοποίηση που πήρε η κυβέρνηση στις προηγούμενες εκλογές».

Παράλληλα, στην Πάτρα πραγματοποιεί την τελευταία του προεκλογική ομιλία πριν τις Ευρωεκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Η Αχαΐα άλλωστε ενδιαφέρει ιδιαιτέρως την Κουμουνδούρου, καθώς για πολλά χρόνια ήταν ένας «πράσινος» νομός, στην πορεία πρώτο κόμμα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά στις τελευταίες εκλογές βάφτηκε «γαλάζιος».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε «ένα ρεύμα που δημιουργείται στην κοινωνία» και σημειώνει πως οι ευρωεκλογές έχουν ένα βαθύ πολιτικό μήνυμα. Μιλώντας χθες το βράδυ στο Σύνταγμα επεσήμανε χαρακτηριστικά «η Κυριακή είναι η τελευταία ευκαιρία. Για τα επόμενα τρία χρόνια δεν υπάρχουν εκλογές. Το μήνυμα «αλαζονεία τέλος» το στέλνουμε την Κυριακή. Μετά, το ταχυδρομείο κλείνει για τρία χρόνια»

Στην Κρήτη θα τελειώσει την προεκλογική εκστρατεία για τις Ευρωεκλογές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Ειδικότερα σήμερα θα μιλήσει στο Ηράκλειο, όπου να σημειωθεί πως στις εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ ήταν δεύτερο κόμμα ξεπερνώντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στις ομιλίες του, ο Νίκος Ανδρουλάκης εστιάζει στην ανάγκη την επόμενη μέρα να υπάρχει ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση «για να αντιμετωπίσει την αλαζονεία και την ασυδοσία της κυβέρνησης».

Στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε «αυτή η παράταξη ήταν για πολλές δεκαετίες το σημείο συνάντησης του προοδευτικού κόσμου της χώρας. Την ερχόμενη Κυριακή θα ξαναγίνουμε αυτό που ήμασταν το σημείο συνάντησης κάθε προοδευτικού πολίτη, κάθε δημοκράτη».

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς είναι και οι αρχηγοί των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...