Ευρωεκλογές: Δημοσκόπηση-κόλαφος για τους Έλληνες ευρωβουλευτές (pics)

Μεγάλη απογοήτευση στους Έλληνες από την ομάδα που έστειλαν στο ευρωκοινοβούλιο το 2019, σύμφωνα με έρευνα, έναν μήνα πριν τις ευρωεκλογές, που έκανε η Palmos για λογαριασμό του Ινστιτούτου ΙΝΕΡΠΟΣΤ (της Λούκας Κατσέλη) και παρουσιάστηκε σε εκδήλωση χθες το βράδυ.

Όπως αποκαλύπτει η έρευνα, μόνο το 26% δηλώνει ικανοποιημένο (πολύ μόλις 2% και αρκετά το 24%) από το έργο των ευρωβουλευτών της τελευταίας πενταετίας.

«Καθόλου ικανοποιητική» έως «λίγο ικανοποιητική» βρήκε την παρουσία των ευρωβουλευτών το σοκαριστικό ποσοστό του 71%.

Το πώς θα εκφραστεί όλο αυτό μένει να φανεί, καθώς οι μηχανισμοί και τα ονόματα είναι αυτά που μετράνε πολλές φορές στην εκλογική διαδικασία και όχι το καθαυτό έργο των πολιτικών.

Στην ίδια έρευνα το 93% δηλώνει ότι θα ψηφίσει στις ευρωεκλογές – αν όντως πάει έτσι θα μιλάμε για ρεκόρ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1