Ερωτικό σκάνδαλο με Τουρκάλα δημοσιογράφο, Έλληνα διπλωμάτη και τον έξαλλο σύζυγό της (vid)

Η διάσημη δημοσιογράφος της Τουρκίας, Ναγκεχάν Αλτζί, την Τρίτη αποκάλυψε ότι έχει σχέση με Έλληνα διπλωμάτη.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στο κανάλι της επίσης δημοσιογράφου, Νεβσίν Μενγκιού, στο YouTube, η Ναγκεχάν Αλτζί ανέφερε: «Υπάρχει κάποιος με τον οποίο μιλάω αυτή τη στιγμή. Ένας ξένος διπλωμάτης.

Όταν ο Ρασίμ [σ.σ. ο πρώην σύζυγός της] το έμαθε αυτό, έγινε ακόμα πιο κακός. Ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είναι φιλελεύθερος, έκανε μερικά τηλεφωνήματα εδώ και εκεί. Με συκοφάντησε λέγοντας ότι είμαι πράκτορας των Ελλήνων και ότι το άτομο με το οποίο έχω σχέση, είναι εχθρός των Τούρκων».

Μάλιστα, τουρκικό μέσο ενημέρωσης ισχυρίζεται ότι ο εν λόγω Έλληνας διπλωμάτης, το όνομα του οποίου αποκαλύπτει, με το που έγινε γνωστή η σχέση του με την Τουρκάλα δημοσιογράφο, Ναγκεχάν Αλτζί, κλήθηκε στην Αθήνα.

«Κάλεσα την Αστυνομία στο σπίτι μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Τουρκάλα δημοσιογράφος, Ναγκεχάν Αλτζί, η οποία χώρισε από τον επίσης δημοσιογράφο, Ρασίμ Οζάν Κιουταχιαλί, δήλωσε ότι υπέστη σωματική βία από τον πρώην σύζυγό της, λέγοντας: «Χρησιμοποιούσε τρομερές προσβολές, μηνύματα, σωματική βία. Κάλεσα την Αστυνομία στο σπίτι. Μου έπαιρνε τα χρήματα που κέρδισα από την πρώτη μέρα».

Από την πλευρά του, όπως αναφέρει το TGRT Haber, ο πρώην σύζυγος της Ναγκεχάν Αλτζί έδωσε την απάντησή του για τα όσα εκείνη κατήγγειλε, τονίζοντας: «Δεν θα μιλούσα εναντίον της Ναγκεχάν [σ.σ. Αλτζί] ακόμη και αν μου έκοβαν το κεφάλι. Αυτή είναι η απόφασή μου επί της αρχής. Έχουμε δύο παιδιά, τα οποία είναι μαζί μου αυτή τη στιγμή. Περνάμε πολύ ωραία μαζί. Δεν μπορώ να είμαι τόσο ανεύθυνος απέναντί τους. Είναι τώρα 11 ετών και μπορούν να διαβάσουν και να παρακολουθήσουν τα πάντα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...