Επιστρέφει στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος – Ακυρώθηκε η αποφυλάκισή του

Επιστρέφει στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Άκυρη η αποφυλάκιση του, μετά από απόφαση που έλαβε το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας με βούλευμα του.

Συγκεκριμένα, το δικαστικό συμβούλιο, υιοθετώντας σχετική εισαγγελική πρόταση, αποφάσισε πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος, καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστος και αν εκτίσει ποινή της πολυετούς κάθειρξης των 13 ετών που του έχει επιβληθεί.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε αποφυλακιστεί με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε αποφασίσει την έξοδο του Νίκου Μιχαλολιάκου από τις φυλακές με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός Αττικής, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και απαγόρευσης συνάντησης με συγκατηγορουμένους του.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δευτεροβάθμιου δικαστικού συμβουλίου (υπ´αριθμόν 24/2024), η κράτηση του άλλοτε πανίσχυρου άνδρα της Χρυσής Αυγής, θα συνεχιστεί κανονικά, έως ότου εκτίσει κατά τον νόμο την ποινή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το σκεπτικό του δευτεροβάθμιου δικαστικού συμβουλίου έγκειται στο γεγονός ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος με αρθρογραφίες του σε ηλεκτρονικά μέσα συνεχίζει να υμνεί τις έκνομες ναζιστικού τύπου πρακτικές της ΧΑ.παρά την δίκη και την καταδίκη του.

Σύμφωνα με το δικαστικό συμβούλιο εκ τούτου, εμφανίζεται αμετανόητος και εξ αυτού ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Οι δύο δημοσιογράφοι που ακούγεται ότι θα αντικαταστήσουν την Αναστασία Γιάμαλη στο Kontra Channel

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Όπως...